Man vet aldrig vem som läser ens blogg. För nån vecka sen så stod det i en kommentar att det var en kvinna som ville ha kontakt med mig om en intervju. Jag  mailade henne för jag blev ju jätte nyfiken. Då var det en journalist från LO tidningen numera heter den visst Arbetet.  Hon hade varit in och läst lite i min blogg och sett att jag skrivit om hur viktigt det är att ha fina arbetskamrater då man kommer tillbaks från en sjukskrivning . De fördjupar sig i olika ämnen, senast intergration. Hur viktiga arbetskompisar är för rehabilitering bl.a Men överhuvudtaget hur viktigt det är är med  arbetskompisar. Så på Måndag kommer hon upp hit till Härnösand för att intervjua mig och min härliga simhalls familj. Så himla roligt.

Igår kväll jobbade jag sena passet på badis. Då har vi från 19.30 vuxensim. Vi har satt en åldersgräns på 16 år så  det är inge lek och bus i bassängen.. Det ser så himla mysigt ut då bassängen är full av människor som simmar alldeles lugnt och tyst. Vi har tända ljus runt bassängkanten och härlig musik på. Tänk så många gånger jag har tänkt att då jag är ledig nån Onsdag kväll ska jag oxå passa på att simma. Men tror ni att det blir av. Icke sa Nicke. Sen vid halv tio kommer det ett gäng som spelar undervattens rugby. Fattar inte hur de orkar. De är ju vuxna  som har förmodligen arbetat hela dan och ska upp till ett jobb dan efter. Men roligt att badet utnyttjas nästan dygnet runt.

 Några av min bloggvänner har önskemål om att jag skall visa lite av mina nyinköpta kläder från London. Det är speciellt en klänning som jag tycker är såååå fin. Ska mannekänga nån dag. Men nu skulle ni bli rädda om ni såg hur jag ser ut just nu. Oj,oj ny duschat utan att ens dragit en kam genom håret.. Men nu ska jag göra nåt åt saken. Ha nu en fin Torsdag för det ska jag ha. Puss och kram och nyp i stjärten.