Ja då kör vi på. Nu har man klarat av Måndagen så då är det snart Fredag. Jag känner mig redan bättre i min förkylning, men oj vad mycket snor det ryms i skallen på en. Googlade på ordet snor igår för att se hur mycket man kan fräsa ur sig på en dag. Ett par deciliter kan man få ur sig. Snor består 95% av vatten resten är olika proteiner lite kolhydrater, fett m.m. Så det är nog inte så farligt om man råkar dra det bakvägen nån gång. Låter ju nästan lite nyttigt. En fördel är att jag tror att jag fått lite magmuskler på köpet. Har träningverk efter ett intensivt nysande och kraxande. Jag kanske får sexpack på magen.  L. tycker inte att man ska ha sexpack på magen utan i kylen.  Ja, det ligger kanske nåt i det.

Häromdagen fick jag ett telefonsamtal från vår centrumutvecklare i stan Henrik Skyttberg att jag vunnit ett presentkort på 200:- som tack för att jag har handlat hemma i stan. Vi fick fylla i ett papper och svara på en fråga då man julhandlade hemmavid. Så glad jag blev. Tro hur glad man skulle bli om de ringde från poskodlotteriet och sa att man vunnit på den lotten, men några fler nollor efter tvåan då förstås.

Måste få berätta om en liten kille som skulle gå på simskola förra veckan , men var såååå ledsen. Jag frågade vad som hade hänt. Jag har ont i mitt fulfinger sa han. Jag fattade inte riktigt först vad han menade. Men pappan svarade snabbt. DU VÅGAR BARA INTE VISA DET. Oj, oj inte lätt. Han kanske inte visste att man även kan kalla det för långfinger. Han visade i allafall inget fulfinger för badtanten.

Nä nu får det räcka med bloggsurr för ikväll. Hittade en liten film på en man som definitivt inte har sexpack på magen men som gillar att bada. En badfarbror.

 

Kul klipp på fetto som glider på vattenrutchkana.