Jag vet att det är många som säkert redan har skrivit om detta med alla valaffischer som "skräpar ner" överallt. Men jag kan inte låta bli att avreagera mig lite jag oxå.  Förstår att de har tillstånd att få sätta upp dessa färggranna bilder av sig själva, men valet av platser ogillar jag. Det som är lite konstigt är att det finns en paragraf som säger att: "På ett röstmottagningsställe eller i ett utrymme intill detta får det inte förekomma propaganda eller annat som syftar till att påverka eller hindra väljarnas deras val".

Men ursäkta mig....Vore det inte bättre om de gör reklam där istället.  De påverkar mig iallafall inte mer där än om jag ser en flinande Marit Paulsen ute på en åker. Eller en allvarlig Gustaf Fridolin som ger mig onda ögat på en pelare vid busshållsplatsen. Idag såg jag en stor röd pil där det stod "inte till salu" som pekade mot vår simhall? På den fina allmänningen här nedanför sitter Reinfeldt och ler som om han vunnit valet redan. Annie Lööf kan ju få vem som hellst att känna sig som ett troll då man efter ett motionspass ser henne sitta så fräsh och le i korsningen mellan Hovsgatan ovh Brännavägen. Hmmm.....vad tyckte man om HM reklamen? En trafikfara......Stefan Löfven har nu stirrat efter mig varje dag då jag susar ner för backen på cykeln. ..... Låt mig vara ifred!!!! 

Vad jag tycker om alla dessa valdebatter kan ni ju bara gissa. De låter precis som alla de där telefonförsäljarna som ringer. Alla har gått samma kurs tydligen. De upprepar sig och slänger in namnet på den de tilltalar om och om igen. Minst tre gånger ska de upprepa sig. Men ger fan på att lyssna på den de talar med för då slipper de höra eventuelle frågor.

Jag kommer självklart att rösta trots allt. Mitt val har jag gjort efter att ha läst mig till vad de står för. Så ingen har påverkat mig genom ett vackert leende eller att nån är  vass i käften. Det blir inte samma röst till Riksdag som till Kommunvalet. Ska nu ta och förtidsrösta så jag slipper jippot på valdagen.

INGEN IDE ATT NI FLINAR UPP ER FÖR JAG HAR GJORT MITT VAL REDAN.

                          

   Den här affischen gillar jag dock. Vet inte vem som står bakom. Men rätt bra.....

                                                    

POLITIKER ÄR SOM KROKODILER, STORA I KÄFTEN, MEN SAKNAR ÖRON