Då det har varit rätt så kallt så har de som har glasögon lite problem då de besöker oss på badis. De immar igen då de kommer in i vår fuktiga luft. Nu är det så att jag har hört att om man backar in så slippar man det problemet. Har tipsat så många om detta men ingen törs testa????

På tal om glasögon. Solen har trots minusgrader visat sig från sin bästa sida idag. Så det blev en promenad hem då jag slutade och såg då nåt knepigt som jag sett många gånger förut. Som t.ex  kvinnan som tog fram sina solglasögon ur väskan och satte dem på sig. Det konstiga är att då hon har satt dem till rätta så börjar hon vrida huvudet åt alla de håll och tittar samtidigt uppåt. Hon liksom letade solen. Precis som att den ska ha flyttat på sig då hon fått på sig glasögonen....Eller mannen som kom ut från sin port med glasögonen redan på sig och tvärnitade då han kom ut på gatan och började lite smått förvirrat snurra runt och med ögonen riktat uppåt. Han letade oxå solen.... Men Herregud varför gör de så? Har de för mörka glas? 

Har även sett detta fenomen på stranden. Någon ligger på solstolen med ansiktet vänt mot solen. Men så bestämmer hon sig för att vända sig och ligga på magen istället. Då börjar detta igen. Hon kliver upp och börjar snurra runt och spana efter solen. Nyss låg hon och stirrade mitt i prick men plötsligt så vet hon inte ens var på himlen den är. Solsting eller finns det moln som inte jag ser?

Nu ska jag i allafall ta och leta igen mina solglasögon för nu är det drygt bara en vecka kvar tills jag åker till den riktiga värmen. Då man har dem på sig så kan man glo hur mycket man vill. Fattar ni vad mycket roligt jag kommer att iaktta där på stranden. Rapport kommer, jag lovar.

Tulpanens dag i morrn. Undrar just om jag får några? I somras fick jag i alla fall en egenhändigt plockad bukett av Lennart. Vad tycks?