En sak vet jag nu och det är att min röst inte lämpar sig för sång. Ett av våra barnbarn Emelie har varit hos oss i helgen, och i går kväll så sjöng jag då det var dax för läggdags. Då säger hon. - Du farmor kan vi inte ta och spela in det där, för då kan jag använda den som väcknings signal på telefon. För den som inte vaknar då du sjunger måste ju vara död. Hm....

Idag har jag varit ute mest hela dan. Det är nu krattat och fixat, bara att slänga på majbrasan. Det har även blivit både boccia, kubb och tennis. Självklart en stund i solstolen oxå. Det enda som var minus var att en granne körde motorsågen  så det var ett väldans liv. Men  nu känns det nästan som sommar, då man har flyttat ut igen.

I morrn ska jag till kirurgen i Sundsvall. Spännande och få höra om min journal har kommit till rätta. Har ju som jag sagt tidigare en hel del frågor som jag vill ha svar på.

 Ha nu en skön kväll, för det tänker jag ha.