Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas. Visst är det så, och att få hälsa på hos er andra i era bloggar är verkligen en upplevelse i verkliga livet. Så nu sitter jag här och bloggar trots att det är sommar ute. 

 Men jag kom nyss hem från världens bästa blåbärsställe. Tyvärr så hade jag inga gummistövlar på mig så vi får återvända dit senare. Men det gäller att skynda sig innan blåbärsplockarna från Rumänien och Bulgarien kommer och renskrapar hela skogen. Dessutom så har jag sett världens finaste julgran. Men jag säger inte vart. 

Jag skrev om hur fästingar och mördarsniglar har kommit hit till oss som bor lite norrut i mitt förra inlägg. Nu vet jag en fågel som jag oxå tycker kan ta och vända söderut igen, och det är Skarven. Fy fan vad det ser ut där han har bosatt sig. Då man åker över Högakustenbron t.ex. så är det ju en fantastisk vacker utsikt men.....man ser även en ö där nästan alla träd har dött. Ingen vacker syn. Undrar just vad den där Skarven äter för nåt då han skiter så att allt som växer dör. Jag har läst på och det står att han lever på fisk. Men Herregud! är fisk så farligt att äta. Trodde att skit var bra gödsel och inte tvärtemot.

 I går var vi hos vår dotter med familj på kvällen och de yngre tjejerna ville att vi skulle spela eller tävla. Då gjorde vi skratt tävlingen. Vi spelade in våra allra värsta skratt som vi sen visade upp för varandra. Och om nån då kunde hålla sig utan att dra på munnen så vann den  personen. Ingen vann!! Lovar att det är en perfekt tävling om man vill få magmuskler.

 Kom ihåg att om man rör sig fort och skrattar mycket så hinner ingen se hur ful man är. 

En vecka kvar av min semester så jag har