En fru varar bara så länge äktenskapet håller, men en ex-fru har man alltid. Det är ett uttryck som Lennart och jag ofta sagt då så många av våra vänner har skilt sig genom åren. Men jag vill inte bli en exfru och Lennart vill inte ha en heller. Så därför har vi varit sambos nu i nästan 40 år. Det har gått alldeles utmärkt. Men juridiskt sett så är det ju lite dumt och då hjärtat aldrig får rynkor så har vi nu ändå gjort det....JAG HAR BLIVIT FRU                                       

Så förra Måndagen bytte jag titel från Miss to Mrs. Nästan direkt efteråt åkte vi till Icmeler Vid Marmaris kusten i Turkiet på en liten bröllopsresa. Vi har haft det toppenbra.

Bland det första vi gjorde var att kika i Fritidsresors pärm vid receptionen för att läsa på lite om hotellet osv. På första sidan står det hur man ska bete sig vid jordbävning. Vi tittade oss runt omkring och ser då att Icmeler ligger mellan två jätte berg.....så vi tar och läser på lite. Där står att vi ska ta skydd under bordet om vi är inomhus vid eventuellt skalv. Då vi kommer upp på rummet så ser vi att vi har inte ens ett bord på rummet. Men ute på balkongen står ett litet ett i plast ca 40 cm högt. Hur i hela fridens namn ska vi få plats under den?Jag testade inte ens för jag är då ingen teskedsgumma..

Nu blev det ingen jordbävning som tur är utan bara roliga upplevelser. Vi kom hem i går kväll och jag har därför inte laddat upp några bilder ännu. Men mer om vår resa kommer....för ni kommer inte undan.

Kram från en före detta fröken Badtant.