Har börjat fira midsommar redan idag. Inte med sill och nubbe men jag är ledig och då infinner sig helg känslan lite redan nu. Vädret tänker jag inte slösa energi på  för man kan inte göra nåt åt det ändå. Så idag ska jag packa vår "tattartermos" och göra det lite hemtrevligt. För i morrn åker vi upp till min syster som bor i vårt föräldrahem för där firar vi alltid midsommar. Så himla roligt.

Fick en läkartid till Umeås universitets sjukhus i Tisdags för att kolla upp mitt nya bröst "Paff". ( Ni kommer väl ihåg att jag döpte dem till Piff och Paff då jag blev sjuk). För det känns inte riktigt bra och väldigt obehagligt framför allt då jag har BH, och den vill jag då inte vara utan. Dessutom så kan det ju bli nåt tok längre fram om jag inte motar Olle vid grind. Det bestämdes iallafall att det blir en operation till hösten. Men det är ett rätt litet ingrepp och helt ofarligt. 

Kände mig som en liten gnällspik då jag kom dit för jag vet ju hur glad jag egentligen borde vara som trots allt klarat mig så bra från helvetetsskapet. Men då läkaren spände ögonen i  mig och sa: En sak ska du veta...först tar vi bort cancern sen ska man bli snygg.... Så nu känns det helt okej.

Nu då vi har införskaffat oss en sommarstuga på hjul så kan jag inte låta bli att tänka på hur mycket skit och cancerframkallande ämnen man drar i sig då man ligger ute efter vägarna. Men jag vet vems fel det är...........Han heter Thomas Midgley Jr och det var han som skapade den blyade bensinen och uppfann dessutom freon. Båda har ju drabbat vår miljö och människor på ett helt förödande sätt. Hmmm.... ingen ide att skälla på honom för han finns inte längre, dessutom visste han nog inte hur "bra" hans uppfinning var. Undrar just vad han dog av???

Nä nu är det slut på jämmer och elände och så säger jag: 

                                                   

                                    Nu drar vi  iväg med bobilen  

               

                                    Lova att ni inte äter av denna sill

                                    

                                              Melodi: Den blomstertid nu kommer


                                                 Den baddräktstid nu kommer,
                                                 när magen är för stor.
                                                 Då valkar bara sväller,
                                                 och celluliter gror.
                                                 Generande behåring,
                                                 lyfts fram i solens ljus.
                                                 Nej stranden verkar boring,
                                                 vi stannar inomhus.

                                                 De krav som sommarn ställer,
                                                 förstör vår ledighet.
                                                 Vi sitter där och gnäller,
                                                 fy fan vad jag e fet.
                                                 fast vem vill motionera,
                                                 när man kan sitta still.
                                                  Nej låt oss revoltera,
                                                  vi tar en kaka till!!

                        

                                                    

Har lånat bilder och texten på den blomster...från nätet.