Jag tror att de som har skrivit i Wikipedia har gjort ett allvarligt fel. Det står att regnperioder har de i Savannområden eller i regnskogar. Men Hallå! Jag bor i Sverige och har regnperiod. Nästan alltid i Juli, eller åtmistonde i fruntimmersveckan. Nu är jag faktiskt badtant och vill inte vara blöt på min semester. Nästa år så kommer jag att impregnera mig innan jag går på ledighet. Det är så mörkt och tråkigt så inte ens miniräknaren funkar. Den går på solceller och kräver ljus. La mig en stund på sängen och deppade en stund, men vad händer då? Jo, den där Glassbilen kommer. Jag förstår att barn blir glada av den signalen, men inte jag. Känns nästan som ett hån med denna glada trudilutt i dag.

Innan jag tog min siesta så höll jag på att ställa till med en riktig katastrof. Ni vet att på tvättmaskinerna så finns det en liten lucka som kallas för nålfällan. Jag kom på att det kanske var på tiden att öppna och rengöra den. Där fyndade jag både nålar och spik. Men det var en sak jag glömde då jag satte tillbaks den. Den skall skruvas fast!!! Så vad hände då jag körde en maskin i morse. Jo övesvämmning i tvättstugan. Som tur va så såg L. det och jag hade ett gäng med handdukar som skulle tvättas i närheten som kunde suga upp det mesta vattnet. Så det blev ingen skada. Men gissa om herr L. sa några väl valda ord. Men då jävlar....han har aldrig använt denna maskin, har inte en aning om hur den fungerar. Så där får han faktiskt ta och hålla igen.

På tal om glassbilen så kom jag att tänka på en liten fräckis.

En gammal kvinna larmade ambulans för att hennes man hade fått en hjärtinfarkt. När personal kom till platsen hittade de mannen död i sängen, och hustrun förklarade:
- Det gick bra så länge vi gjorde det i takt med kyrkklockorna, men så kom den där förbannade glassbilen!