Jag har överlevt helgen, inga ben brutna eller blåmärken efter nåt gnussande. Bjudningsdansen gick ju geschwint. Då jag inte hade några förväntningar så blev det ju väldans bra. Men med trevligt sällskap så blir det ju alltid roligt.

L. var ju på seans i Fredags. Han gick dit mest för att han var nyfiken på hur det går till, men självklart hade han en liten förhoppning om att få kontakt med någon av hans föräldrar. Men så blev det inte, utan helt oväntat blev det en annan person. Det var helt klockrent allt som sas om denna person, så ingen tvekan om vem det var. Nu vill jag inte skriva om vem eller vad som sas. Men jag kan tala om att han var väldigt upp i varv då han kom hem. Nästan lite chockad. Så nu kommer han att gå fler gånger och jag följer nog med då. Så nu är jag ännu mer övertygad om att det finns ett liv efter detta. Känns riktigt bra att ha den tron tycker jag. Jag har oxå varit en gång på en seans eller sittning som de säger, fick även då kontakt med en avliden släkting. 

Sitter just nu och väntar på 29 paket från Ikea, så nu ska vi ha lite roligt ikväll. Ska ta fram en svärburk där L. ska få lägga en femma för varje svordom. Jag lovar att innan halv tio ikväll så har jag fått ihop till en jäkligt lång resa. Så det blir inte mycket bloggande här och nu utan jag skickar ett vykort från nånstans i världen. Hej.