If I were sorry....Nää..jag var inte ledsen i helgen, utan mer fundersam på hur korkade vi människor är, eller en del av oss. Var alltså på genrepet av melodifestivalen tillsammans med 32.000 småkorkade människor till. Detta var på Lördags eftermiddan, kvällen innan hade det varit nästan lika många  och så slutligen fullsatt på finalen på kvällen....det är en jäkla massa  knäppa människor det. Men då under finalen så satt vi framför TV:n med en chipspåse och hade absolut bästa platsen.

Visst är det häftigt att vara på plats men....hur mycket ser man egentligen? Det är ju tur att det finns en storbilds TV bredvid scen som man kan titta på. Har ju varit till både Globen och Friends arena många gånger tidigare och då har det varit stenhård säkerhetskontroll där de går igenom väskor osv. Men nu kollade de ingenting utan vi gick bara igenom. Jag småblängde lite i smyg på alla i kön både före och efter mig och tyckte att alla hade fickor som putade ut...

 Då vi satt där på läktaren väldigt högt upp och såg hur mycket folk det var så tyckte jag att läktaren började gunga och jag kände mig lite illamående, dessutom så är jag ju så jäkla höjdrädd. Innan föreställningen börjar så talar de om hur det hela går till eftersom det är en direktsändning och uppmanar  publiken till att applådera, heja på högljutt och om man vill så får man stå upp och dansa!!!!! Helvete vad orolig jag blev då. Bredvid mig satt överviktiga familjen på fyra personer. Kände hur jag började blekna då jag tänkte på hur det skulle bli då Samir och Victor började sjunga - vi ska dansa nakna.... Började spana efter närmaste nödutgång....men det ser ut som att det verkligen är en bristvara i Friends arena.

Hur som helst så var vi väldigt nöjda efteråt och vi hade lite olika favoriter. Innan vi åkte tillbaks till Uppsala till vår dotter så måste vi ju bara besöka Mall of Scandinavia. Men nå värre.....Nä jag tror att ICA Maxi får duga...

If I were sorry? Nix, jag tycker att det är såååå kul att mina barnbarn vill ha sin farmor/mormor med sig på Mello. Nästa äventyr blir på Påsklovet, för då åker Emelie och jag till London...alldeles själva... det ni.

 Där nånstans sitter även vi.

 Emelie och Linnea trivdes i allafall.....

 Kunde inte låta bli att smygfota dessa poliser... de måste bara kolla lite på Facebook först...Kändes tryggt att de var där.

 Vi var alltså inte ensam som besökte denna galleria...

 Lunchen fick vi käka sittandes på golvet då vi väl kommit in i Mall of Scandinavia..

Efter detta var det skönt att ta en tyst  och skön promenad  i Stadsskogen och gå i Linnés fotspår. Det börjar likna vår och träden hade tagit fram vårskorna....

Plötsligt kom vi fram till ett växthus och äntligen så har jag fått svar....Det är här de odlar Påskris.

Nu sparkar vi igång en ny vecka.....