Hej svejs. Har tyvärr inte varit in och skrivit nåt på ett bra tag. Men mitt nyårslöfte blir att nu ska det bli ändring på det. Jag lovar att jag skall bli duktigare på att besöka  alla fina bloggvänner som trots att jag inte besöker er tittar in hos mig. Så tack till er och till alla ni andra som inte har en blogg men som läser mina inlägg. Detta gör mig så glad.

Julen har varit såååå bra och nu är det Nyår och jag gör ett avslut på detta år för i morrn är det ifjol eller heter det i fjor? Det är i allafall i går i morrn......

 Här är hela min underbara familj. Vi har i helgen planerat för vår resa som vi ska göra tillsammans i Påsk. För då blir det Kalifornien. Vi har hyrt bil med start i Los Angeles och upp mot San francisco Så vi har verkligen nåt att se fram emot 2017.

 Här är vår tänkta resrutt.  

Men nu först ett riktigt GOTT NYTT  ÅR till er alla från oss.