Hej och hå vad dagarna går. Har precis gjort bort min jobbar helg nere på badis. Jag tror att varenda Härnösandsbo hade bestämt sig för att besöka oss. Men jätte roligt då det är lite liv och rörelse. Bara till Relaxen var det 101 betalande igår, och det på bara fyra timmar. Sen har vi ju resten av huset med alla aktiviteter och inte minst badet förstås. Men en dag till sen är jag ledig i morrn.

Jag har som en klump i magen då jag tänker på morgondagen. För jag har nu äntligen fått tid till mammograficentret i Sundsvall. Hoppas att jag även får träffa den där läkaren som jag bara har ett namn på. Men vad jag gruvar mig för att de hittar nåt jävulskap igen. För detta är första kollen efter operationen. Tänk om de inte har fått bort allt. Jag är så svullen nu igen. Från C kupa till DD över en helg. Sen blir jag ju påmind om den där fruktansvärda dagen då jag var dit sist och fick beskedet. Men i morrn är en annan dag, nu kör vi den här Måndagen först.

Min mamma ligger på sjukhus. Så det har varit några vändor ner till Sundsvall sen jag kom hem från Rhodos. Men då vi har Birsta köpcenter i närheten av sjukhuset så passar vi på att kolla lite där oxå. Blev nya täcken  går. Har sovit som en prinsessa i natt.

Ringde Tele 2 för att det verkar vara nåt fel då vi bara har  SVT:s kanalerna. Ingen katastrof men vi betalar ju för dessa kanaler. Nu kommer Malin med familj hem från Uppsala i helgen och då vill de ju gärna se på Disney Channel och sporten. Iallafall då jag ringde så sa de att det var en kö på mellan 6-10 minuter. Sen efter en stund så blev det en kö på 10-15 minuter osv. Kötiden ökade ju längra tid jag satt och väntade????? Tillslut bad jag dem ringa upp mig. Så då blev väntetiden högst fem minuter. Men nu kommer ett nytt kort om ett par dar så då är helgen räddad.

                                 En dag i taget, det räcker.
                        Vänd dig inte om och sörj det förflutna,
                                    för det är borta.
                          Och bekymra dig inte om framtiden,
                              för den har ännu inte kommit.
                                    Utan lev i nuet,
                               och gör det så underbart 
                              att det blir värt att minnas."