Titta väldigt noga på denna bild. Ser ni skidspåret på isen?.............Okej det syns ju tydligt.  Ser ni hon som åker skidor långt där borta?.........Förmodligen inte, för det gör inte jag heller. Men i morrn då jäklar kommer ni att se en badtant åka skidor där. Jag lovar. Jag går förbi denna vackra syn varje dag till och från badis. Blir lika sugen på att spänna på mig de där nyinköpta skidorna varje gång. I morrn är jag ledig då det är min jobbarhelg, så då är min plan att det blir en premiär tur.
Jag tycker att det är jätte läskigt att åka ut på isen själv. Men det har  ju varit så kallt så den borde vara rätt så tjock. Bara för att vara på den säkra sidan så var jag och lånade en livboj som jag tar med mig ;-) .Såååå......om jag inte skriver nåt på min blogg på ett tag så beror det antingen på att jag ligger i en vak eller har åkt vilse eller så har jag sån träningsvärk så jag inte tar mig ur sängen.

Det sägs att den som inte kan stava kan ej heller åka skidor. Men alla kommer ju att göra sitt livs misstag någon gång, så lika bra att få det överstökat.