Nä nu jäklar är det dax att komma tillbaks till vardagen igen. Det har nu gått över en vecka in på det nya året och under den tiden har även vintern kommit på allvar. I morse då jag gick ner till badis så var det 20 grader kallt. Jag ska säga att det är inte ofta som jag har mössa på mig men i morse åkte den på. Varje morgon då jag börjar 6 så möter jag samma personer efter vägen. Det är den långe mannen med hundarna som är så mager och har så långa ben. Det är paret som alltid går med stavar och killen som springer så fort att det nästan luktar bränt och slutligen så är det den sura mannen. 

Vi brukar alltid säga God morgon då vi möts. Nja.... det är klart att han som springer så fort vet jag inte vad det är han säger för då han väl har sagt meningen klar så är han hundra meter bort. Den där mannen som är så sur har jag fått kämpa lite med. För ett par år sen så vägrade han hälsa och drog inte det minsta på mun. Men trägen vinner som tant Evy sa i Söndagsskolan, så en morgon överraskade han mig och hälsade.

Men nu till saken....i morse hälsade ingen på mig. De stirrade bara som om de såg ett monster. Först tänkte jag att det var för att det var så kallt att käften hade frusit fast. Blev lite sur och besviken då jag tycker att det är så trevligt att börja dagen med ett leende. Men så kom jag på det.... Det var den där jäkla mössans fel. Tacka fasiken för att de inte kände igen mig då det såg ut som att jag hade en Angora katt på skallen. Så nu har jag gjort en störtdykning i lådan med vantar, mössor osv. Så i morrn blir det en toppluva...om jag nu sätter på mig en mössa igen. Men efter att ha googlat lite på mössor så inser jag att min är nog inte så tokig ändå.

Bildresultat för roliga mössorBildresultat för roliga hattar

 Bildresultat för roliga mössor

Bildresultat för roliga hattarBildresultat för roliga mössor

                                  BYE, BYE