Vaknade i morse med sendrag i benet. Oj, oj så ont det gjorde. Har hört att man ska trycka foten mot säng gaveln så ska det lätta. Men då krävs det att man har en säng gavel först, och det har liksom inte jag. Men det gick ju till sig efter ett tag tack och lov. Jag har blivit så himla ovig och stel. Så jag ställde mig framför spegeln i morse och började göra lite övningar. Kom att tänka på ett TV program som visst hette "Träna med TV" kan det ha varit slutet av 60 talet eller i början av 70. Inter alls så dumt, mycket enkla men bra rörelser. Tyvärr så känner man ju sig så jäkla fånig då man står där halvnaken framför en spegel och fladdrar med armar och ben.

Jag brukar försöka undvika att svära så mycket då jag pratar med kunder. Så då får man försöka att hitta på andra ord istället. Idag kom jag att tänka på en ersättare till en svordom som min mor ofta sa: Nä nog är det väl BLEK SNODDA DEN, sa hon. Själv säger jag ofta JÄMANS. Hade en kompis som var religiös det värsta ord hon kunde komma på var DYNGKASA. Vad säger ni andra då ni vill undvika fula ord men ändå ta i lite så man förstår att ni är arg?

Idag har vi haft jätte mycket att göra nere på badis. Höstlov och då är det ju massor av barn. Dessutom vill många köpa kort och komma igång med träning. Det är nog bara jag som nöjer mig med lite rörelser framför spegeln. Då jag skulle låsa upp ett skåp som en kund inte fick upp, så hämtade jag huvudnyckeln ,då kom jag att tänka på att det skulle man behöva själv, en HUVUDNYCKEL. Då man känner sig så där trött och blåst i skallen så skulle man vrida om den där huvudnyckeln ett par varv i huvudet och så gick man i gång igen.

Men just nu så är det nog bara öronpropparna som ska in i öronen, för nu är det kväller och jag är skit trött. Natti.