Nu vet jag varför det heter host medicin.Har haft irriterande rethosta en tid och får alltid en hostattack vid de mest olämpliga tillfällen. Då jag jobbade kvällen i Fredags så gick jag till apoteket och köpte Bisolvan i tablettform för dom kan man ju ha i fickan. Dessa små universalpiller ligger ju snyggt inkapslat i folie, man måste liksom trycka till ordentligt för att få ut nåt. Men......om man inte är observant så finns det en risk att den där lilla foliebiten sitter kvar bakpå pillret och följer med in i munnen. Fråga mig jag vet....

Nu kan vi snacka om hosta. Värsta paniken....jag känner hur den där lilla silvriga plätten sitter fast på halsmandlarna och fladdrar till lite irriterande vid varje inandning. Det kittlas, det gör ont, jag är högröd i ansiktet och mina ögon håller på att ramla ut ur sin hålor, jag blir dessutom skitförbannad. Jag lovar er att det är ingen bra kombination.

Då jag inte tänkte på att jag borde ha ett glas vatten med i andra fickan så är det bara att sätta sig ner och ta i utav bara helvete....Då efter att nästan ha kräkts upp fanskapet så ser jag ett sånt där glittrigt konfetti flyga iväg med värsta hastigheten längs hela entren. Tur att ingen stod i vägen och tur att jag satte mig ner innan......för annars......

Vet ni att efter detta så har jag inte haft en enda hostattack. Så visst funkar dessa host piller.  Måste kolla om halsmandlarna sitter kvar förresten. 

Är det nån fler än jag som har funderat över om Gorillor är kittliga? Jag har iallafall tagit reda på det och här är svaret:

Robin Williams har en kittling kamp med Gorilla - YouTube


Ha en så bra Måndag ni bara kan och hoppas att solen visar sig idag. Man lever ju på hoppet. Kramen.