Idag har jag då utnyttjat dan så den har känns lite längre. Vi har haft  Emelie som nattgäst hela veckan, hennes mamma jobbar nätterna denna vecka och vår son  jobbar ju till havs. Hon är ju inte så alert på morron den tösen, hon vill sitta och gosa lite framför morgon TV:n innan hon kommer igång. Men då Ida hämtat henne så drog vi iväg till Nordingrå. Vi åt lunch på Mannaminne. Det är ju så vackert där så man kan ju bli rent av religiös. Vi klättrade upp för ett berg vid namn Stor torget. Det var hur brant som hellst, men det var det värt. Vilken utsikt. Oj, så fint. Vi hade tur för då vi kom tillbaks till bilen så brakade åskan loss.

Tänk så rädd jag var för åskan då jag var liten. Vår mamma var själv jätte rädd. Vi fick absolut inte sitta framför en kontakt. Inte ta i diskbänken eller dricka vatten. Om den gick på natten var det till att kliva upp och klä på sig. För om den slog ner skulle vi snabbt ta oss ut. Vi fick inte heller klappa katten. Så det är kanske inte så konstigt att vi var rädda. Här i Härnta går det ju knappt nån åska. Så jag är inte alls så rädd. Men har respekt för den.

Mycket sport på TV nu då det är OS. Igår hade jag radion på och hörde hur spännande det blev då Lisa Norden började närma sig mål i triathon, så jag satte på Tv:n. Men herre gud så spännande. Sen är jag av den där sorten som gråter för det minsta lilla. Så det blev massor av tårar då hon kom i mål som två, men sååå nära guld. Fattar inte varför jag måste gråta jämt. Men som de säger så är man ett naturbarn då man har lika lätt till skratt som till tårar. Så det tröstar jag mig med.

Läste nåt klokt idag som jag vill dela med mig:

Pratar du bakom MIN rygg - betyder det att jag är längre fram än du. Kommenterar du MITT LIV - betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt. Har du tid att leta efter MINA misstag betyder det att du är avundsjuk. Fortsätt du med detta. Så lever JAG livet under tiden.

Kolla bara så vackert. Höga kusten i mitt hjärta.Hittade en Norsk väderstation.Lennarts största intresse BÅTAR. Gamla ska de ju va förstås.Tog igen mig en stund i solenJa om L. vill ha en gammal båt så vill jag ha en gammal bil.