Man lär sig nåt nytt varje dag. Så även idag. Och det handlar faktiskt om hjärnan. 

Vi har några nya timanställda som vi håller på att lära upp med framförallt vårt nya moderna kassasystem. Det kan bli lite mycket information ibland så idag sa en av dem att nu ryms det inge mer i min gråa hjärna. Det var då jag gick igång...tro hur mycket det ryms i en hjärna och vilken färg är den? 

Jag har hört att vi bara använder en tiondel av den men det är faktiskt en myt för vi använder faktiskt hela hjärnan. Dessutom är hjärnan inte bara grå utan även vit svart och röd. Det tycker jag var lite skoj. För vi har ju våra ljusa och mörka stunder och de där röda dagarna. Det är dessutom inte storleken på hjärnan som avgör om vi är smarta. Det har även gjorts en undersökning som visar att komiker t.ex har högre IQ . 

På tal om att lära sig nya saker.  På vår senaste resa till Rhodos skulle vi träffa några vänner som vi skulle äta middag med.  På väg till restaurangen stannade jag och Lennart till för att ta en öl. Beställer in en Big Beer.... men det var inte så smart. För Big här hemma är en normal i andra länder. Det borde vi ha haft koll på....Så vi fick var sin 2 liters Öl. Lovar att vi inte var så hungrig efter det.

Hmmm........Hur var det nu? Roliga personer har högre IQ....vill ni höra en rolig historia;) Om ni inte gillar fräckisar så skrolla ner  10 rader och kolla på L. då han tar sin fördrink istället.

Det satt en karl i herrbastun, och plötsligt fick han världens stånd. Han visste inte riktigt vad han skulle göra, men då reser han sig och vrålar: 

-Jag vill ha en kvinna, nu med en gång! En annan kille i bastun sa då till honom: 

-Stå inte där och vråla, gå in till dambastun i stället!  Han rusar in till dambastun och fortsätter vråla, med könet fortsatt i hårt stående läge: 

- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång! En kärring som sitter i dambastun blir förbannad, reser sig upp, tar en skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet. Mannen mister genast erektionen och tittar ner och utbrister: 

-Jasså, du var bara törstig din jäkel!!!

Jamen nu är det dax att krypa ner och sussa för det är även bevisat att god sömn gör en smartare. Men först lite nostalgi bilder från vår Rhodos resa i nu senast i Maj.

                                                   En Big Beer.

                                    

                En av våra härliga morgon promenader runt Rhodos stad

                                       

                                   Många fantastiska solnedgångar fick vi se

                                         

                            Många gamla fina  byggnader i gamla stan i Rhodos

                                                

                                            En utflykt till vackra Lindos

                                                       

                                                    

     Ogillar att de använder Åsnor som Taxi. Många överviktiga turister som satt på de stackars djuren

                                                            

                      Men så ååååå fantastiskt vackert, varmt och bara helt underbart

                                                        

 


                                                             HA NU EN TOPPEN FREDAG