Hjälp!! Nu har jag fått en låt i skallen som plågar mig sååå, gör allt för att få bort den eller iallafall utbytt. Har ni sett trailern om en ny svensk serie som skall börja, han som spelade Ove i Solsidan och några andra sjunger " lion sleep to night"  Den låten är rätt okej men..... nu hör jag ju bara Oves röst eka här inne skallbanken, har aldrig haft migrän, men nu  är det nära.

Visst är det roligt med nya bekanskaper. Jag tycker det är jätte roligt oavsett vilken ålder de är i. Igår då jag gick hem från fikat på badis så kom det fram en tjej och frågade -Känner jag dig? Nja, det tror jag inte, svarde jag. - Jo, men visst är du Emelies farmor, sa hon. Och det stämmer ju. Så då följdes vi åt hem för vi bor på samma område. Oj, hon kunde prata hon, Nu vet jag nog allt om hennes familj. Vanor och ovanor. Helt underbar tjej. Förra veckan träffade jag en kvinna som jag känner lite så där. Vi brukar prata lite med varandra då vi råkar träffas. Men vi bestämde att vi skulle äta lunch tillsammans nån dag. Så idag ska vi göra det. Ser verkligen fram emot det.

Nä nu ska jag sätta på en skiva med hårdrock så Ove försvinner. Så här kan ja ju inte ha det. Ha det bra i snön idag. KRAM ♥♥♥

Vi behöver gamla vänner för att hjälpa oss att åldras, och nya vänner för att hålla oss unga.