Det är ju idag som man ska vara extra försiktig. Kom att tänka på vår härliga vaktmästare nere på vårt badis. En stor humoristisk person som nog hade passat bättre som ståuppkomiker egentligen. Han brukar sätta på sig cykelhjälmen då han går på spinning. Det är nog många som har funderat på vad han är för en konstig prick. Men  i dag är det nog läge för att ha hjälm hela dan. För man vet ju aldrig.

I morrn har jag släkten på middag, det är mina syskon med respektive min mor och svägerska. Så jag ska försöka klura ut nåt bra att bjuda på. Det är inte så ofta som vi träffas alla samtidigt. Så det ska bli så roligt. Jag är så tacksam över att jag har flera syskon. Dels då vi var små och det var jobbigt för vår pappa dog ju tragiskt i en olycka. Sen nu som vuxen då vår mamma behöver lite extra hjälp.

Men jag måste bara få tala om att jag är lite sur oxå. Det finns planer på att bygga ett hotell utanför vår fina simhall. Det är ju ett så fantastiskt fint område där vid kanalen, massor av människor som dagligen promenerar där. Sen kommer det att se heldumt ut med en stor hotellbyggnad bredvid vårt originellt byggda simhall. Det behövs säkert ett hotell till i stan som ska vara centralt och nära. Men då vi nu bor i en sån liten stad så är det ju nära till allt vart man än är. Så varför förstöra ett så fantastiskt fint område. Sen blir ju vår fantastiska utsikt från fikarummet förstört.

Jamen nu får ni ha en bra Fredag och som sagt ta det försiktigt. Skyddsänglarna kanske inte hinner med att skydda oss alla.

               Visst har vi en fin simhall?