Här sitter jag blöt som en dränkt katt. Efter mitt arbetspass på badis och städning hos mor så ville vi komma ut en stund. För även om jag inte är pur ung så har bäst före datum inte gått ut. Så vi bestämde oss för att testa  hittaut.nu Det är ett hälso och friskvårdsprojekt där avsikten är att på ett roligt och annorlunda sätt få ut alla i Härnösand att röra på sig. Man har alltså en orieteringskarta med 50 platser markerade runt vår stad. Sen gäller det att hitta dit och skriva upp ett checkpoint som är markerad där på platsen. Sen går man in på www.hittaut.nu och registrerar sig och skriver in sina checkpoints, och är då med i utlottning av priser.

Vilket fall som hellst så kom vi inte långt, vi hittade en sån där skylt, sen vräkte regnet ner. Det var bara att vända om. Men då vi kom till bilen så sken solen. Typiskt. Men det är ju så att sitt goda minne tappar man, men goda minnen bevarar man. Så den här kvällen lär vi lägga till det vi minns från sommaren 2012.

Jag har laddat ner en App i min mobil som heter RunKeeper. Så himla roligt. Man ställer in om man går, springer eller cyklar. Sen får man veta hur långt man har gått och förbrännt i kalorier. Men roligast är att man ser på en karta exakt hur man rört sig. Sen kan man ju spara detta för att försöka överträffa sig själv eller lägga ihop hur mycket man rört sig på en vecka. Dessutom om L. skulle vara svartsjuk så skulle han kunna se precis hur jag har gått;) Nu är jag inte orolig för att detta ska hända förstås. Men vem vet.

Igår hade vi invasion nere på badis. Hur mycket folk som hellst. Kul. En liten rolig kommentar som jag hörde i duschen var. Varför måste de blöta ner så fruktansvärt här?????? Sen ringde jag till en elekrtriker för vi hade problem med elen. Då säger han: har du kollat om det är nå spänningsfel? Men hallå! Ska jag stoppa fingrarna i kontakten för att se om håret blir krulligt eller.....jag hade nog inte ringt om jag hade varit trikare . Jag är ju LIVRÄDD för allt som har med el att göra.

Nä vet ni vad? Man ska vara glad att man är den man är då man inte blev som man skulle.