Om

 

 

  MIN VARDAG              .                Den här bloggen har jag tänkt ska handla om mitt liv. Ett liv som efter ett tråkigt besked förmodligen inte kommer att vara sig likt. 2011 opererade jag bort ett bröst då jag fått bröstcancer. 

Jag kommer att skriva om allt som händer i vardagen sorg som glädje. Allt som händer på en simhall där jag arbetar, alla fantastiska människor jag möter där dagligen.

Är numera gift med Lennart som jag har varit sambo med i närmare 40 år. Vi har två barn Malin och Staffan, två härliga barnbarn Linnea och Emelie. Har alltid gillat att skriva. Nu får det bli i min blogg där jag surrar om allt jag funderar om i livet. Humor är jätteviktigt. Att skratta är rena hälsan.

                                                                                                                                    

Presentation

Senaste inlägg

Kategorier

Hipp hipp hurra....

                          
 Hurra!!!  Min Blogg har nyss fyllt 4 år. Den föddes 8/1-12. Jag firar det genom att slumpmässigt lägga ut några gamla inlägg i några dagar. Hoppas att ni inte tycker att det blir skittråkigt att läsa gamla repriser....Här är är iallafall en av de första som jag skrev....

FRI

Jag är sååååå glad. Nu är det där hemska vidriga monstret borta. Jag är FRI. Risken att jag ska få tillbaks cancern eller dö i denna vidriga sjukom är inte större för mig än nån annan. Eftersom de tog hela bröstet så hade de tagit  bort det sjuka med marginal. Och det finns ingen risk att just denna cancer ska dyka upp nån annanstans i min kropp. Utan i såfall så blir det ett annat monster. Så lättad jag känner mig. Nu är det bara att acceptera det nya  bröstet eller......

Jag har funderat på om det finns nåt annat ord istället för acceptera. För det känns inte riktigt rätt att säga så. Detta är nåt jag får leva med resten av mitt liv. Men man ska aldrig acceptera cancer eller nån annan sjukdom. Jag har då jag bloggat läst om så otroligt många människor som har obotliga sjukdomar som de aldrig kan bli botade från. Just då känner jag mig otroligt tacksam.

Här snöar det nu. Har kommit ca 5-8 cm. Toppen för alla som har längtat. I helgen öppnar slalombacken här intill. Så snön kommer verkligen lämpligt. Visst är det konstigt, jag har inte åkt skidor på flera år. Men nu då jag inte kan, då jäklar får jag sån lust. Men jag kanske hinner innan vintern är slut. Är sjukskriven 3 veckor till. Sen tar de väl några veckor ytterligare innan jag vågar gå lös med träningen igen. Ha nu en fin dag, för det tänker jag ha ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

                                            

                                                    

 

  

                                

30 kommentarer | Skriv en kommentar | Kommentarer RSS

30Min plats i solen2016-01-17 21:02

Grattis till 4 härliga år med bloggen! En underbar och varm oas som det alltid är lika roligt att kika in hos. Jag ser fram emot 4 nya år. :) Och vilken underbar känsla att bli friskförklarad. Vilken lycka! Är så glad för din skull och ser fram emot den dag då jag också kan jubla. :)
 
Ta hand om dig och stort grattis.♥
 
Kram Lotta

Svara
29Mita2016-01-14 16:07

Åh, men vad skönt att bli friskförklarad. Ett varmt grattis till det verkligen.
Grattis också till fyra år med bloggen. Du skriver så underhållande, bara så du vet..**
Kraam♥♥

Svara
28Ghugge2016-01-13 16:13

Wow, gläds med dig att du är frisk!
Grattis till 4 år!
Varma kramar
Obs! Min nuvarande bloggadress: Ghugge.blogg.se

Svara
27Lena i Wales2016-01-13 14:34

Stort grattis till bloggens födelsedag, men framför allt till kvinnan bakom!!!

Svara
26wiolettan2016-01-13 10:56

Dubbelgrattis till dig.
Först och främst över cancern och även att du kan fira 4 år som bloggerska.
Det är så inspirerande att komma in här och läsa det du skriver, med din speciella humor.
Trevlig dag och varm kram.

Svara
25Znogge2016-01-12 18:48

Stort grattis till bloggens födelsedag men också till att du är frisk!

Svara
24Maria2016-01-12 17:08

Grattis till dig och din blogg.
Kram

Svara
23Tredje året i Hjo2016-01-12 16:35

Grattis till bloggen - och till dig som blev av med monstret!

Svara
22Maria2016-01-11 22:58

Härligt att kunna säga att jag är fri å frisk från cancern, grattis till dina 4 år med bloggen. Många trevliga inlägg som du delat med dig av.
Ha de gott/kramen

Svara
21Karin2016-01-11 21:23

Detta inlägg måste ha varit underbart att skriva!
Jag njuter när jag läser det!
Stor kram!
Karin

Svara
20Åke2016-01-11 20:38

Så kul :) Både monstret och bloggens fjärde födelsedag :)

Svara
19Ljusletaren2016-01-11 18:19

Grattis i dubbel bemärkelse och då både till din blogg och att du slapp denna giriga och griniga sjukdom. Väl kämpat! /kram

Svara
18bia2016-01-11 17:53

Vilken tur att du blev frisk !!....och din blogg är fyra månader äldre än min , hihi...tänk vad tiden går fort...och jag har inte lessnat än !! Tvärtom !
I kväll är det cancergalan...den får man inte missa !!
Ha det gott och sköt om dej nu !!
Kramis bia

Svara
17Maria2016-01-11 17:23

Hurra! Hurra för dig och för din blogg. Inte blir man trött på dina inlägg. Acceptera sin sjukdom ska man inte göra och framför allt inte bli den men på något sät måste man ändå "acceptera" att leva med eländet eller ? Kan man säga finna sig i istället. Det står som synonym till acceptera. Ibland finns inte några bra ord. Men bäst är andå att du vann över cancern. Många kramar till dig!

Svara
16Mia2016-01-11 13:50

GRATTIS till bloggens 4-årsdag och så väldigt skönt att du är fri från din cancer! Jag tycker att man kan säga acceptera även i det sammanhanget. För den sakens skull gillar man ju inte sjukdomen, men den finns, många människor drabbas av den, det går inte att komma från!
 
Kul att du bloggar! Blir glad varje gång jag besöker din blogg!

Svara
15Ditte2016-01-11 11:37

Jag är så glad för att du är frisk! Stort GRATTIS till dig och till bloggen.
Jag delar verkligen glädjen med dig och vet att cancer är en d-a skitsjukdom. En listig sådan, men ibland får den ge sig. Och visst känns det skönt!
Stor kram och många tankar.
Och du, jag läser gärna gamla inlägg och det med glädje...

Svara
14Tove Olberg2016-01-11 09:27

Grattis! Så bra att du började skriva! Stor kram för det!
Skönt att du blev frisk, det är härligt!
Acceptera. försona, hantera. orden kan vara flera för att leva med det, det är väl individuellt kan jag tänka.
Nu har jag inte läst hos dig så länge men här blir en glad- du har en fin lite tokig humor, med spets och sting ;)
Kramigt leende!

Svara
13Hebbe2016-01-11 08:08

Morsning..Tröttar ut,tror jag inte,vi är ett segt släkte vi bloggare..Grattis till din seger över cancern,,det är som att ta guld i OS..Grattis även till 4 års jubileet som bloggare,.tror vi hängt ihop i drygt 2 år som bloggkamrater..Haé fortsatt bra Kram.

Svara
12Anki2016-01-11 05:45

Grattis till segern över den hemska sjukdomen och Grattis till fyra år med bloggen!
Ha det gott!

Svara
11Gunilla2016-01-11 00:33

Vilket underbart inlägg och jag är så glad att du är frisk. Grattis till 4 år 🎉🎊🍾👍🏻😍 Kram

Svara
10Ulla Maria2016-01-11 00:01

Stort grattis på fyraårsdagen. Gott att läsa om ditt tillfrisknande. Ska man se något positivt i att man varit sjuk tror jag att det är just tacksamheten. Att man inser hur lycklig man kan var över att vara frisk och andra saker som det annars kan vara så lätt att ta för självklara.
Allt gott o kram

Svara
9Korpunge2016-01-10 21:39

Ja inte blir då jag trött för detta har jag inte ens läst min vän! Så skönt, och vilken tur att den är borta nu och att du räckt långnäsa åt eländet ♥ Stort grattis till bloggens år.
Kramis

Svara
8Bosse Lidén2016-01-10 21:28

Nej du! Så lätt tröttar du inte ut mig. Stort GRATTIS till bloggens fyra år. Jag är glad för att jag hittade hit. Ännu tacksammare blir jag av att läsa din återblick till 2012 och hur det utvecklade sig åt rätt håll för dig. Cancer är så oförutsägbar. En grym sjukdom. Kram Bosse

Svara
7"LillaSyster"2016-01-10 21:17

Nä du tröttar inte ut oss. Du inger hopp med detta inlägget även om det är väldigt allvarliga saker du skriver om. Du vann!
Vi kanske skulle ta och damma av våra skidor eller vad säger du!=) Kram

Svara
6gun2016-01-10 19:43

Blir så glad när jag läser att du segrade över cancern....
Och grattis till bloggens som fyller 4:a år.
Ha en fin kväll.
Kram gun

Svara
5Comsi Comsa2016-01-10 19:28

🎈🎊 Grattis till 4 år 🎈🎊
 
Är så glad både för att du är frisk å för alla dina härliga inlägg.
 
Kram på dig ❤

Svara
4S (Ord2)2016-01-10 19:07

Grattis till bloggen och grattis till bloggens mamma! :D
 
Är så glad att cancereländet stack till skogs och inte kom mer igen. Heja dig!
 
Kram!

Svara
3Ezter2016-01-10 18:50

Grattis till livet och grattis till bloggen! Min har nog också födelsedag i dagarna. Får kolla det :)

Svara
2jeanette sandelin2016-01-10 18:47

Minns när du startade bloggen och jag slogs av din slagfärdighet! Och jag vet att jag sa att du kommer att göra succé och så blev det ju :)
Heja dig <3
KRAM fr sö Dalsland.

Svara
1Marie i Skrifvarstugan2016-01-10 17:53

Grattis till segern är din över cancern ! och att bloggen fyller 4 år.
Önskar dig en fin söndagskväll !
Kram

Svara

Skriv en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: