Tyvärr så blir det lite dass prat idag igen. Men ska inte göra om det jag lovar.... men håll med om att detta är lite fascinerande:

Vet inte om jag skulle våga resa till Japan om jag var lite taskig i magen. Att Japan många gånger är världsledande då det gäller elektronik och modern teknik har man ju hört. Men nu vet jag att det även gäller deras toaletter. De är så high tech så man måste nog ha utbildning för att kunna lägga en kabel.

Deras toaletter är bidé-toaletter som kallas för Washlets och som har otroligt avancerade funktioner. Finns i nästan varje hushåll. Toalettlocket lyfts automatiskt då man närmar sig, den tvättar ens ädlare delar med vattenstrålar inklusive flera puls-och massage funktioner??? torkar sen baken med varmluft. Du behöver inte spola och fälla ner toalocket för det gör den själv. Måste kännas som att sitta i knäna på en robot. En del toaletter har även armstöd, luftrenare och högtalare som spelar musik, vissa toaletter lyser i mörkret.

Många moderna japanska kvinnor vill inte att det ska höras då de kissar, så istället för att de sitter och tok spolar så har man konstruerat en apparat som låter som att man spolar istället. De har även toalett sandaler som man tar på sig då man går in och lämnar sina egna skor utanför. På det viset ser man att det är upptaget. Dessutom tar man inte med sig några bacillusker med sig in på dass.

I USA har man satt talande dosor i herr toaletterna på offentliga platser som känner av om det är alkohol i urinet och då talar om att det är olämpligt att köra bil. Typiskt att de har använt en kvinnoröst.

Hoppas att ni inte tycker att jag bara pratar skit idag, men jag säger som Hjorten: Gjort är gjort.  

                                                

        

 

     

                     Om du uppå kanten skiter,

                            Satan dig i röven biter

                                               Så sitt fint.