Vi fortsätter att ha en hemester en vecka till. Det händer så mycket hemmavid som vi inte vill missa. I Helgen så blev det först Rockabilly på Brännaborg. Den årliga Kranz challenge gick av stapeln på Lördagen där publiken röstar fram den snyggaste bilen. Oj, så många fina dyra, välputsade bilar det finns.  Sen på Lördagens Cruising med över 2000 bilar. Det är verkligen många med tanke på att Härnösand inte är någon stor stad. Så i går var det Hill Climb  Vårdkasbacken. En rolig tävling där fordon indelade i olika klasser som bl.a veteranbilar, veteran motorcyklar och racerbilar tävlar mot sig själva. Det gäller att köra två lopp på en tid som är så nära varandra som möjligt. Alltså körde du superfort i första så gäller det att göra om den prestationen eller tvärtom. Avslutade kvällen med en tripp till vackra Viksjö för att kolla på ännu mer Jänkare. Sist men inte minst så har vi firat vår underbara dotter som igår fyllde 40 år. 

En dröm är att få äga en riktigt fin Jänkare som vi kan glida runt i en sommar. Men än är det inte försent. Ikväll börjar den årliga Stadsfesten där det är Stiftelsen som lockar oss mest och i morrn är det bl.a Magnus Uggla. Efter det så blir det nog en tripp med husbilen....vi åker där solen skiner mest. Så det kan bli var som helst i vårt avlånga land. 

Det är mycket som är bra med semester, men detta att bara gå runt och flina utan anledning eller gå runt och se sur ut åt ingenting det gillar jag. Bara få vara sig själv en stund. Kom på mig själv häromdan ståendes på köksgolvet och dirigera musiken från radion med diskborsten......Skulle nog inte se så bra ut om jag gjorde det i receptionen nere på badis.

Så nu fortsätter jag att bara vara ett tag till.  Jag säger som Ernst  "Jag vill ha sommar över hela kroppen och inte bara doppa tårna i den"

  Har lånat denna bild från helgens cruising i vackra Härnösand.

 Tänk att två såna Päron kunde få en så vacker och klok dotter. 40 år är ett tag sen som synes, men oj så lyckliga vi var då vi fick se Malin för första gången.


 Puss och kram på er.