Det finns vissa maträtter som jag gör bara en gång per år av olika anledningar, en av dem är kålpudding. Jag tycker att det är sååå gott men......Det luktar ju fan i hela kåken sen. Trots att jag lägger det som blir över i en plastburk med lock så stinker det då man öppnar kylskåpet. Dessutom så törs jag ju inte stoppa det i micron nere på badis, för de kan ju tror att det är fel på avloppet. Men nu har jag iallafall käkat min ranson av kålpudding för i år. 

På tal om lukt så undrar jag om ni har nåt knep om hur man blir av med lukten från ett klockarmband. Jag har en helt ny klocka som jag köpt utomlands men läderbandet är nog från en Kamel. Det stinker så jag kan bara inte ha den på mig. Såååå synd för jag tycker den är så himla läcker. Har lagt den den i en ask i tvättstugan mellan tvätt och sköljmedlet. Hm......ogilla.

 I morse då jag vaknade trodde jag att det var en ny syndaflod på gång. Då jag tittade ut så såg det ut som att kåken hade flyttat på sig och hamnat vid Ångermanälven. Men det var inte riktigt så, utan det regnade bara nå djävulskt. Läste nyss  att de hotar med ännu mer skyfall i natt. Huga.

Hoppas att ni såg på Tomas Ledins film från Höga Kusten igår. Tänkte så här då jag såg den: Herre Gud vad jag bor vackert. Känner mig stolt över att ha fått växa upp och leva vidare här vid denna vackra kust. Härnösand är ju porten till hela Världsarvet Höga Kusten. Nu är jag ju uppväxt i en liten fin by några mil från stan men bott här sen jag var 16 år. 

Jag blev så inspirerad och tänker därför visa er alla som inte har varit till Härnösand lite bilder, för vem vet om stan finns kvar i morrn efter regnet. Härnön är ju faktiskt en ö så vi kanske flyter bort eller försvinner helt under havsytan. Jag har lånat bilderna från nätet då de är bäst.

                                                               Silvias stråle framför Residenset                                                            

                                                        

                                                                            Härnösand by night

                                                        

                                                                     Hamnkrogen bl.a                                                

                                                         

                                                           Vårt fina havsbad Smitingen

                                                           

                                                                Residenset med torget framför

                                            

Östanbäcken. Gatan med bara gamla hus.   Utsikt från Vårdkasberget. 

  

 Bild från läsnmuseet Murberget                                 Den fina Domkyrkan

  

                                                Vårt gamla fina Tingshus

                                     

                        Världens vackraste arbetsplats,simhallen så klart.     

                               

    ♪♪♪♪ Där man är född där trivs man mer än bra. ♪♪♪♪