Jaaaaa nu har jag oxå några dagar ledigt. Har känts lite surt att jobba då man vet att så många har fått en jätte lång ledighet. Men nu ska här firas in ett nytt år. Jag hoppas att det nya börjar bättre än det här slutade. Men det har känts okej att jobba då så många har besökt oss nere på badis. Snudd på rekord idag.

Som vanligt så får vi i kassan höra lite sanningar från våra små kunder. I går så var det en liten kille som kollade in mig och sen frågade: Hur gammal är du egentligen? Jag drog  på svaret, men så säger han: Jag tycker i allafall att du ser gammal ut. Hmm... Det är ju sant men inte så uppmuntrande precis. Men nu har jag ju köpt nya skidor som ni vet så kanske dubbelhakorna blir lite mindre. Men jag har alltså inte testat dem än. Nu blir jag ju lite lite ledig så blir det nog av. Fast fortsätter detta regn och töande  så får jag nog byta ut dem mot vattenskidor istället.

7,8,17,24,26,30,31 Hur många gånger har jag inte prickat för den raden på Lotto. Men just den här helgen så blev det inte av. Så jäkla typiskt. Den gav en vinst på över 13 miljoner. Det skulle egentligen vara mina eller hälften åtminstonde. Men bara att gratulera den i Växjö som fick hela potten istället. (eller var det kanske en nia eller arton jag brukade ta med) Ja,ja det är bara att erkänna att jag är lite avundsjuk.

Måste bara få berätta om en helt fantastisk kvinna som brukar besöka oss på badis. Hon är drygt 90 år,hon brukar inte säga så mycket, eller jag har faktiskt aldrig hört henna säga nåt alls. Men så igår så kom hon och frågade om hon fick läsa en dikt för oss som hon själv hade skrivit. OJ, OJ, Oj så otroligt duktig hon var. Det var inte bara en dikt utan flera stycken med hur många verser som hellst. Hon kunde dem utantill. Hon slutade inte trots att det kom kunder som vi måste ta betalt av. Hon bara fortsatte att läsa sina vackra dikter. Jag blev mycket imponerad. Ett sånt möte gör att man aldrig kommer att glömma den dagen. Helt underbart.

Nu vill jag bara säga ett riktigt GOTT NYTT ÅR TILL er alla. Har nu snart haft min blogg i ett år. Ska ta och göra en tillbakablick i helgen. Sköt om er och ha det så bra ni bara kan. KRAMEN.