Gick just igenom en del mail jag fått och blev lite snopen då det var flera som hade rubriken Black Friday. Vet att det är ett Amerikanskt påhitt och betyder att det är en dag med vrål rea på massor av olika affärer dagen efter Thanksgiving. Men är det inte rea nästan varje dag nu för tiden. Förr såg man fram emot mellandagsrean. Nu ligger det varje Måndag en liten katalog från t.ex Jysk i brevlådan. Samma Rea varje vecka året runt. Inte gör det mig nåt men vad är det egentliga priset egentligen? 

Men att de kallar den dagen för Black Friday??? Törs man säga det högt. Tänker även på Pippi Långstrumps pappa som plötsligt inte får behålla sin titel som N....Kung på Kurriduttön. Eller den tecknade filmen Tomteverkstan där man inte fick visa en svart docka??? Undrar just hur länge det dröjer innan Tomten åker dit för att han har barnarbetare. Nissarna jobbar ju kanske till och med svart. Har de 40 timmars arbetsvecka? Hmm...undrar just om Tomten har pass och visum och om det har gjorts nån miljöprövning av hans verkstad? Dessutom är det väl hemfridsbrott då han kommer objuden till alla hem. Säkerhetsbälte eller nödbroms...har han det på släden?

Ja, ja har man inge annat för sig så kan man ju alltid sitta och leta fel......Nu har jag firat första Advent med först jobb på badis sen middag med delar av familjen. Känns riktigt bra då jag tycker att jag har hunnit med allt jag hade planerat. Så nu är jag redo för en ny vecka som blir lite kortare då jag åker med mina fina flickor till Globen på Fredag. Då är det Idolfinalen. Man kan ju hoppas att det är kvar lite av den där Rean så kanske jag hinner med lite shopping oxå.

Ha nu en bra start på den nya veckan. Kramelikram