Efter en trevlig middag med fina vänner så känns det lite segt idag. För klockan gick alldeles för fort som vanligt då man har trevligt, och plötsligt blev det en ny dag. Så idag gör vi inte många knop här hemma. Men man behöver såna dagar oxå.

Det är tur att man har en klocka för annars skulle man väl inte kliva upp överhuvudtaget. Då det är omöjligt att gissa vilken tid på dygnet det är då det inte blir ljust på hela dan. Förresten vad är tid egentligen? Det är ju faktiskt ingen som har sett den, eller hört den eller tagit på den. Så vem var det som kom på att det finns tid?

                                                       

På tal om att inte kunna se så kom jag att tänka på de som är blinda. Är de lika beroende av vädret? Jag tänker på att även om de känner att det regnar eller om solen skiner så kan de ju inte vara lika beroende av ljuset som vi seende är. För jag blir då mycket piggare och gladare då solen skiner och det är ljust. Eller då det kommer snö och täcker över allt det gråa...... Vilken tur att jag har två friska ögon som faktiskt  kan se hur tråkigt det är då det är mörkt och dystert ute, för annars så skulle jag väl inte njuta lika mycket då det verkligen är fint väder.......

Äsch nu ska jag iallafall få dra på smilgroparna en stund hoppas jag, för vi ska gå och se "hundraåringen" Perfekt kväll för att gå på Bio, då jag ändå inte gör nån nytta här hemma.

Jag säger även Hej svejs på ett tag för nu tar jag en Bloggpaus och återkommer om några veckor. Då har jag förmodligen många nya upplevelser och funderingar att skriva om.

Så puss och kram och nyp i stjärten på er.

                   Kanske har vi lika mycket snö som förra året då jag återkommer.