Sommaren fortsätter.....Ingen sommar utan allsång. Så i Torsdags blev det allsång uppe på Murberget med Patrik Isaksson som gäst. Lite småkyligt men trevligt. Det är nostalgidagar här i Härnösand mellan den 10-15 Juli och då är det bilar som gäller. Klassikerträff, Veteranbilsrally, Kranz Challenge, Gatbils/Volvoträff, Hillclimb och Drifttävlingar m.m Självklart även Cruising. Det är sommar det.

Men grill/sommarfester hör ju oxå sommaren till. I går hade vår dotter Malin och vår son Staffan med respektive ordnat en fest för Lennart och mig. Såååå trevligt med mycket gott att äta och så sjöng de och underhöll oss. Våra barnbarn Emelie och Linnea hade bakat tårtorna. Så det blev en trevlig släkt träff där vi fick vara medelpunkten. Vi är sååå stolta och älskar våra fina barn som har så stort hjärta och gjorde detta för oss.

Innan vi drar iväg med husbilen söderut för att se mer av sommar Sverige så ska det även bli Stadsfest här i Härnösand. Med inga mindre än Måns Zelmerlöv, Zara Larsson, Pistvakt, Samiir & ViktorIsa, JTR, Jasmine Kara, John Lindber trio m.m.

 Så oavsett väder så är det faktiskt sommar på riktigt. Och än är den inte slut utan det är mycket kvar.... Och kom ihåg att där solen kommer in, stannar läkaren ute. 

           Patrik Isaksson var dragplåstret på Murberget.                                                       

                Så här såg det ut i Härnösand i går kväll. Har lånat bilden.  

           


    DET ÄR MED IDEÉR

 SOM MED SMÅ BARN

MAN TYCKER BÄST OM SINA EGNA

                                          


                                 4 / 9