Det är tur att man kan skriva till varandra ifall man skulle tappa hörseln. För det var nog bra nära i Fredags att jag skulle bli döv. Var ju på Idol finalen och där var ju även One Direction. Av de 12.000 som satt i publiken så var nog 11.000 bara tonårstjejer och de har en jäkligt bra pipa kan jag tala om. Trodde väl aldrig att de kunde skrika så i ni nordens bara av att programledaren sa deras namn. Men det var en helt fantastisk tillställning och jättekul att få vara med om hur TV inspelningen går till. Dessutom hade jag ju de allra finaste tjejerna med mig som även de var överlyckliga över att få se sina idoler. 

                                      

Så nu har jag haft tre mysiga dagar i både Uppsala och i Stockholm. Vi har verkligen utnyttjat tiden så i går kväll stupade jag fullkomligt i säng med ett leende på läpparna.

Vi passade även på att vara lite kulturella och besökte det Hallwylska palatset som ligger på Hamngatan mitt i Stockholm. Helt fantastiskt att se och höra historien om detta par som Wilhelmina och Walter Von Hallwyl var. Palatset bär på oändliga historier inte bara om grevparet själva utan även om hur Sverige såg ut i slutet av 1800 talet. Wilhelmina var en samlare och hade massor av konst, vapen, porslin och silver som allt  fortfarande finns kvar. Detta par var väldigt moderna för sin tid så de såg till att inte spara på krutet då deras drömbostad på över 40 rum och 2000 kvm skulle byggas. 

De hade redan då telefon, hiss, centralvärme, centraldammsugare och ett badrum. Kan tänka mig att detta var otroligt fascinerande för många på den tiden. Hela palatset med varenda liten pryl står kvar helt orört. Nu hade de pyntat rummen inför julen som de gjorde på den tiden så det var sååå fint. Vi gick självklart en guidad tur som gjorde att vi fick ut så mycket som möjligt av vårt besök.

Men nu tillbaks till en vanlig måndag år 2014 som ser ut att bli en solig och fin dag med en måne som har luktat lite för mycket på korken och hänger fortfarande kvar där fast det börjar ljusna. Men nu kör vi en ny spännande vecka.
PS. Nu är det 1347039 sekunder kvar till Julafton. Så känn ingen stress.

                Har lånat några bilder från nätet på detta fantastiska hem.