Oj, vilka aktiviteter det är hemma hos oss uppe på backen. Många projekt på en och samma gång. Ja,ja....jag vet vad arge snickaren har sagt: Slutför ett projekt innan du påbörjar ett nytt. Men nu är det så att jag har full koll på läget. 

Det är renovering av dusch, träd som ska ner, lagning av staket, målning av trädgårdsmöbler, olja altaner, plantering av blommor, flytta buskar, båt som ska fixas m.m. Men så alldeles nyss så var det en liten fågel som sjöng så vackert i ett träd dessa ord: ♫ ♪ ♪ Men Annika tänk på att hellre 20 minuter för sent i det här livet än 20 minuter för tidigt till nästa ♫ ♪ ♪ . Så om jag nu nån gång vill bli kallad senior så kanske man skulle ta och sätta sig på en stol ute i solen istället.

På tal om senior.Visst är det så att många väljer att gå i pension lagom till semestern. Blir ju lite lättare då, än att sluta mitt i en termin. Träffade en man idag som snart ska gå, så jag frågade hur det kändes. Jorå, det blir nog bra men det konstiga är att jag plötsligt har börjat gilla dragspelsmusik??????? 

Då fick jag en konstig bild framför mig. L. älskar sina hårdrocksband som han lyssnade på som ung. Han kan inte tänka sig nån annan musik. Men hur blir det då om några år då det blir hans tur att bli seniormedborgare? Spelar han då Calle Jularbo eller Roland Cedermark på högsta volym då jag kommer hem från badis? Han kanske extra knäcker som gårdsmusikant.

Men ska jag nu hinna med allt som jag har tänkt så ska jag nog lyfta på rumpan från den här stolen eller så flyttar jag den till en annan. Jag kan ju sitta och försöka lösa världsproblemen istället. Hmm.... 

I en tågkupé sitter en sur, tandlös gammal man och en ung mor med ett litet barn som gråter och kinkar. Till slut kan mannen inte hålla tyst längre:- Ni borde stannat hemma med den där bråkiga ungen.Tänk om han har något som smittar. -- Då kunde du vara glad! Han håller på att få tänder!