Här Påskas det på. Gillar verkligen Påsken för att det är inte lika många måsten då som runt Julen. Så  därför har jag suttit ute och njutit av solen som verkligen har varit på bra humör i helgen. Men middag med de mina blev det i alla fall i går och som avslutades med dagens skratt..... Lennart kunde inte hitta sina favorit läsglasögon. Väldigt irriterad gick han runt och letade samtidigt som han mumlade små ramsor. Han började titta lite snett på mig precis som att han trodde att jag hade snott dem. Tillslut kände jag mig irriterad och drog till med det osannolika: Men kolla i diskmaskin. Han tvekade men gjorde ändå som jag sa. Tro´t eller ej men där låg de. Han vände sig sakta om och kisade med ögonen så där som han gör då han är lite misstänksam och inte har putsat sina glasögon eller som nu då han inte hade dem på sig och säger: Det sägs att det finns en narr i varje äktenskap...Vad menar han? Jag svär att den här gången var jag oskyldig. Brukar inte Påsk Haren gömma saker? Men så rena glasögon har han nog aldrig haft;) Dessutom ser han bra ut igen.

      NU FORTSÄTTER VI ATT NJUTA AV PÅSKHELGEN