Egentligen borde jag gå och lägga mig nu för jag ska upp så tidigt i morrn, min jobbar helg.Men jag måste bara få berätta om ett så roligt mail jag fick i eftermiddag. Kommer ni ihåg att det var en journalist från tidningen Arbetet som hörde av sig till mig efter att ha läst i min blogg om hur viktiga arbetskamraterna är då man som i mitt fall fått beskedet att - du har bröstcancer- Hon kom upp från Stockholm till Härnösand för att intervjua mig och mina kollegor. Det var för ett år sen. Idag fick jag ett mail från henne där hon berättade att hon blivit nominerad för bästa berättande text i en årlig gala de har bland alla fackförbundstidningar för texten hon skrev om mig. Så himla roligt. 

Så här stod det i tidningenInblicksredaktör Charlotta Kåks Röshammar kan ta hem priset för bästa berättande text genom sitt reportage från simhallen i Härnösand där hon skildrade hur arbetskamraterna gick samman i kampen mot en kollegas cancer.

 Klicka gärna på texten och läs vad hon skrev.  Då jag först läste den så tyckte jag väl lite si så där.  Men efter lite ändringar så blev den okej.  Nu har det gått ett år och då jag läser den igen så blir jag tårögd. Så jäkla bra hon har fått till det. Herre gud vad konstigt det känns, att jag har varit med om detta för bara drygt ett år sen. Mina goa arbetskamrater är lika viktiga idag och jag gillar dem lika mycket nu som då.  Nu håller vi tummarna för att Charlotta ska få priset.

Nu ska jag ta och hoppa ner i lopplådan. Kram på er alla.