Har just avslutat min jobbar helg, som varit helt okej. Har varken sett eller hört några Marsianer som tur är. Det som hände i Torsdag var nog helt enkelt spänningarna som släppte efter att jag varit så nervös. Det kom efter som Arboga ölet helt enkelt.

99 procent av alla kunder nere på badis är helt underbara, men  den där sista procenten kan förstöra en hel dag för en. Ska väl inte prata illa om nån kund men måste bara få berätta om en familj som ofta, kommer och tjafsar hos oss i receptionen.

 Idag så kom kvinnan i familjen till receptionen och skriker att hon blivit kränkt av badvakten, för han hade påpekat att hennes gamla mor inte hade rätt färg på bandet för att få vara uppe i Relaxen. Nu hade hon  inte betalt för Relax så badvakten hade helt rätt. Dessutom så påstår hon att hon  hade ramlat förra Söndagen men fått ont i axeln idag. Brandlarmet hade gått och badvakten hade knuffat henne utför trappen???? Nu jobbade han inte förra helgen. Men nu undrade hon  om vi hade nån försäkring så hon kunde få ersättning. Men varför har du inte sökt en läkare tidigare sa jag. Nä, fick ont idag svarade hon. Sen ville hon veta vad badvakten heter, så jag talade om det. Då han nu har ett efternamn som låter lite utländskt så skriker hon: Det är för att han har blandat blod som han är dum i huvudet. Nu hör till saken att hon har absolut inte ett svenskt namn själv. Sen börjar hon låtsas gråta och säger att vi är tre stycken som står och hackar på henne samtidigt. Hmm... vi var bara två i kassan.

Jag brukar inte bli arg så ofta, men då brann det för mig. Det får väl vara nån måtta på hur oförskämd man får vara. Jag vet att hon kommer att gå till chefen för att hon nu ska få ersättning (som vanligt). Grrrrr...........Tycker synd om barnen då man kan se att de skäms för sin mamma. Men hur mår människan egentligen? 

Nä nu har jag skrivit av mig lite så det känns bättre för mig, det borde nog den där kvinnan oxå göra. 

Jag är säker på att vi är många som tagit fram kameran ikväll och fotat den fantastiska solnedgången. Tyvärr blev det från mitt sovrumsfönster bara, men OJ så vackert det var.            BEHÄRSKA DIN VREDE OCH DU FATTAR KLOKA BESLUT