Tänker börja med att gratulera min blogg som fyller tre år i morgon. Man borde väl kanske kolla lite bakåt och läsa vad jag har skrivit under åren, men vet ni vad? det skiter jag i. Det finns ett bra ord som heter "framåt" Kollade upp vad det ordet egentligen betyder och såg då att det är ett toppen bra ord faktiskt. Kolla här vad det står: 

Synonymer till framåt: (adj) Energisk, målmedveten, tilltagsen, oblyg, företagsam, pådrivande, ambitiös, driftig, initiativrik och (adv) Fram, framöver, bortåt, längsmed, mot framtiden, mot bättre tider.

Inte så mycket att fundera över utan nu kör vi framåt. Men i morse så kom jag inte så fort framåt då jag skulle ner till badis kl. 5.45. Det har kommit en hel del blötsnö i natt. Så för att ta sig fram där det var oplogat var inte det lättaste. Men jag tycker att det är en häftig känsla att få vara den förste som går på ny snö. Att få trampa upp en stig som andra sen kommer att följa. Jag brukar gå en liten extra krok bara för att små jävlas lite. För jag vet att den som kommer efter mig kommer oxå att gå där. Lite taskigt om det är nån som vet att det tar exakt 20 minuter ner till sitt jobb, men om man går i mina fotspår så tar det minst 30 minuter.

Men då det börjar bli så här mycket snö då tänker då inte jag vara den som trampar upp stigen.

                                     

Ingen regel utan undantag för nu ska jag göra ett undantag och blicka lite bakåt, men bara tills i går kväll.  Missade intervjun med Lars Lerin på TV i går i går kväll så nu ska jag kolla på den i SVT Play. Tänker även passa på att käka upp lite av Julkakorna som alltid blir kvar. Så det får bli ett litet födelsedagskalas för mig och födelsedagsbarnet som är min treåriga Blogg.