Jag har bara ett endaste litet bekymmer just nu. Och det är att jag hittar inte pilen....jag har tagit med mig den bärbara datorn ut för att slippa sitta inne och skriva och den har ju ingen mus..... den där pilen bara försvinner hela tiden. Men jag ger mig inte. Ska nog  få till ett blogginlägg ändå och det får väl bli många bilder istället. För jag älskar sitta här mitt i grönskan och filosofera. 

Men det är inte fel att studsa runt på klipporna ute vid Solumshamn heller....

Nu har jag ju inte suttit här bland blommor och blader och kutat runt på klippor hela veckan. För då jag har lite överskottsenergi kvar framåt eftermiddagarna så kan det bli som i Torsdags en liten tur för att hälsa på Tomas Ledins Lövvik....det blev en titt på hans museum och en super god middag som bestod av Regnbågsforell, färskpotatis, kantarellsås och självklart en riktigt kall Norrlands guld.

Vi har ju nostalgi dagarna här i Härnösand som började i helgen. Sex dagars fest i Höga kustens vackra skärgård för alla bil, båt och motorcykelintresserade. I helgen var det bl.a cruising och Krantz challenge där så många vackra bilar ställde upp för att tävla och publiken var jury. Vinnaren blev detta ekipage men.... 

 Min favorit var denna Buick Limited från 1958 som blev iallafall tvåa.

 Jag har alltså haft en toppen vecka som avslutades i går med Kubb spel och lite bus hos vår dotter Malin i deras stuga. (snygg tatueringsstrumpa....eller hur)

Bosse Lidén  http://bosseliden.wordpress.com  kan du kolla hit lite? Det är så att Bosse är en bloggvän som gillar att aktivera oss andra med olika lekar och tävlingar. Nu har vi fått i uppdrag att bl.a fota lite i sommar och sen lägga ut på vår blogg. Det första var en bild på fötter i vatten. Här kommer mitt bidrag.

 

Hmmm....visst är det nåt som är fel i den här bilden? 

Ja min semester består alltså av lite gott och blandat.  Nu ska jag fortsätta med det men först lite fika. Puss och kram.