Nyss hemkommen från ett nästan folktomt badis. Idag hade alla kunder annat för sig. För det första så var det kosläpp i Häggdånger idag. Det hade varit massor av folk . Det har tydligen blivit en tradition att åka och titta på då korna blir släppta på vårbete. Sen är det lite jippo runtomkring oxå förstås.Sen var det blomster dagen på torget, och ikväll matstafetten. Och då är de flesta hemma och städar och förbereder. 300 par som öppnar sina hem för att antingen bjuda på för, varm eller efterrätt, som sen avslutas med fest på Logen. Kul.

Men visst borde Molly och Anton vara de som går till final. Oj vad de var duktiga på att dansa bugg. Blir verkligen sugen på att börja den där bugg kursen som vi har pratat om. Sist jag var på en dans var påsken förra året. Men Herre Gud vad gör folk egentligen???? Inte var det då vanlig styrdans. Gissa om jag och min svägerska kände oss dumma. Där kom alla med en vattenflaska i näven och balettskorna på sig. Sen satte de igång och GNUSSA. Vilket jäkla påhitt. Hålla på och gnugga näsorna eller pannorna mot varandra. Nä fy....Tacka vet jag gammal hederlig foxtrot. 

Ni vet att då någon har gjort nåt bra eller blivit känd på nåt vis. Då är det så många som plötsligt känner den personen. Igår hörde jag ett bevis på det. Vi har ett pris skåp stående i entren på badis där kända Härnösandsbor har sina medaljer eller pokaler. De som tagit OS medaljer har ju kopior  försås. Igår så kom en kund som hade en vännina med sig och de stod och tittade på alla priserna. Då hon säger. Den som tagit den där medaljen är jag släkt med  - Hans bror var svåger till min morfar. Är jag jag dum eller??? Men är man släkt då?

Sist måste jag berätta nåt jag tyckte var så roligt. Vissa kunder som är stammisar  slänger man ju käft med.  En av dessa gubbar kom häromdagen och visade en svullnad han hade bak på rumpan (eller ryggslutet nästan) Han hade så ont och ville att jag skulle kolla vad det kunde vara. Det såg ut som ett bett då det var en svart prick i mitten . Möjligen en fästing. Så han gick upp till vårdcentralen. Igår kom han tillbaks så jag frågade vad de hade sagt. Men hade inte fått nåt riktigt svar. Så jag säger att det är nog en spindel som har krypit in i skinnet och lagt en massa ägg. JIPPI! men då ska jag ju bli pappa svarade han. Ha,ha Det lät så jäkla roligt då svaret kom så snabbt.

                       Ha en rolig och skön Lördagskväll.