Det är många bloggare som har gästbloggare. Så nu hänger jag på den trenden. Det blir två helt underbara tjejer som ska få fria händer och skriva vad de vill (nästan) Emelie och Linnea mina älskade barnbarn. Varsågod:

Hej, nu ska ni få veta vem badtanten egentligen är och hur hon är som farmor och mormor. Eftersom Badtanten är mormor till Linnea och farmor till Emelie så har vi bestämt att kalla henne för moarmor, alltså en blandning mellan mormor och farmor. Våran moarmor är inte som alla andra, våran sitter inte hemma och stickar i en gungstol hela dagarna, hon är ute och klättrar i träd, hoppar från poolkanter och balanserar på altanräcken. 

Vi minns 2007 när vi åkte till Egypten på hennes femtioårsdag och vi lekte ankor på stranden. Vi gick framåtböjda och putade ut med rumpan. (men vi får nog inte lägga ut den bilden) Vi tycker att det är kul att vår moarmor är så lekfull och rolig.  

Ibland är hon pinsam men det tycker vi bara är kul. 

Men hon är också en som tror på spöken och det tycker inte vi är kul för att vi är mörkrädda. Så hon får aldrig se på De okända när vi är och hälsar på, så hon spelar alltid in det.

Då jag Emelie får se bilder på andras farmor och farfar som sitter i soffan och dricker kaffe, så tar jag fram en bild från när vi var i Barcelona då farmor och farfar hoppar av glädje.

 

Nu hoppas vi att ni har fått veta lite mer om Badtanten, vår galna moarmor. Älskar dig, puss och kram och nyp i stjärten. :-P 

/Linnea och Emelie