Värsta högsommar värmen idag, men det har inte jag kunna njuta av. Jo, nu ikväll förstås. Men jag är tacksam att jag får lön ändå trots att det har varit så lite folk nere på badis. För det finns en hel del ungdomar som har sommarjobbat i sommar men som har blivit utan lön de dagar det har regnat. Ja, och det var ju några dagar det minsann. Hur kan man som arbetsgivare bara ha hjärta att göra så.

Vi fck en reklambrochyr på några sidor från nåt hälsoapotek idag. Ja, jag säger då bara det, från och nu så kommer badtanten vara en helt ny människa. För på dessa sidor så lovar de allt detta med bara nån creme och piller: Bättre sömn, nåt som tar fram min naturliga skönhet, pigg och stressfri, smidigare leder, nå min drömvikt och behålla den, fri från smärta, bättre hållning, rening av kroppen, behålla min solbränna och en hel inre renovering. Fattar ni vad fantstiskt. Nog tror jag att hälsokost kan vara bra. Men nog lovar de lite väl mycket. Man får nog hjälpa till lite själv oxå med vettig mat och motion. Kanske även ta till kniven.

Men man kan ju även göra som den skånska grisen då han kände sig hängig, han flyttade till England och blev pig;)

Vi åker till Åland på en mini kryssning över helgen. Jag tänkte passa på att lära mig ett nytt språk, då det går lättare att lära sig det flytande där. Tänker äta gott kanske bogfläsk och kanske får man en kallsup till och handla till vrakpris. Har kollat lite taxfree priser innan, hoppas att de inte driver med oss. Men det gäller att ta det hela med ro. Får vi tråkigt så får vi väl leka hela havet stormar eller spela skänka skepp. Nä nu måste jag gå till botten med det här och inte lägga näsan i blöt. (kunde inte låta bli att vara lite vitsig)

Vi är ju ett glatt gäng som gör en tripp lite då och då. Hoppas på fortsatt sol så vi kan sitta ute på däck. Bussresan är ju lite jobbig då det är några mil. Men alla på bussen ska ju med samma båt, så stämningen brukar vara hög på vägen ner men lite mer dämpad på hemvägen. Kramen på er.