Här sitter jag lite småseg. Var på Cancergalan igår. En jätte trevlig tillställning med super god trerätters meny bl.a. Tänk vad många givmilda människor vi har i vår lilla stad. Sååå många som skänkte pengar eller ropade in det som auktionerades ut. Pengarna gick oavkortat till cancerforskningen i Umeå. Cookies n Beans stod för underhållningen. En hel lyckad kväll. Då jag kom hem och tittade mig i spegeln så upptäckte jag att jag hade fått skrattgropar??? Ett enda litet missöde inträffade under kvällen. Det blev stopp i rören i toaletterna så de fick akut ställa ut några bajamajor.  Men det blev ju bara ett litet extra minne från den gala kvällen.

Det har varit utställning och föreläsningar om cancer på vårt fina bibliotek under veckan och dessutom har man valt ut ett av träden i kyrkoparken till ett minnesträd. Där man kan skriva vad man tänker om cancer eller en hälsning till någon man känner som gått bort i denna vidriga sjukdom.

Jag och min kompis stod där vid trädet häromdagen då en av våra präster i stan kom förbi. Då säger hon lite snäsigt: Men vad är det där för träd? Vi förklarade och då säger hon: Är det bara för att _____dog? Jag har då inte tid med detta för jag har lunch. Sen gick hon vidare med näsan i vädret.......Trädet står precis utanför kyrkan, hennes egen arbetsplats??? Där stod vi och grät för det var så rörande fint att se alla hälsningar till anhöriga. Eller de som skrev "fuck Cancer" osv. Men detta berörde då inte den prästen. Jag tycker att hon betedde sig så jäkla dumt. Jag är säker på att hon är så dum så att hon måste ta av sig strumporna för att kunna räkna till 20.

Nä nu ska jag inte sitta här och dega, har lite annat att göra. Men man hinner faktiskt med nästan hur mycket som helst bara man inte gör sig nån brådska. Ha nu en skön helg. Kramen.

                                                           Minnes trädet                                                 

                              

                                                Visst har vi ett fint Bibliotek..