Häromdagen så sa jag att jag har sån tur som har klarat mig från den dumma förkylning som nästan alla mina arbetskompisar och massor av kunder har drabbats av. Det skulle jag aldrig ha sagt för i Fredags så var det min tur. Så den här helgen har jag mått skit helt enkelt.

 Hade det varit en vanlig Måndag idag så hade jag nog sjukskrivit mig, men nu är det ju dan före dan och jag jobbar det sena passet och vem vill ta det? Men det är bara att bita ihop och gilla läget. Dessutom så brukar det normalt vara en lugn dag nere på badet den här dan, så det fixar sig. 

Här hemma har jag helt koll på läget. Allt är  fixat inför helgen. Ni undrar kanske om jag hittade igen min fina gran. Svaret är ja. Så nu är den klädd men.....mina underbara barnbarn tycker att jag är lite snål med pynt på granen och att vi ska ha en Amerikansk gran istället, en med massor av pynt på.  Som tur är så har vi ett stort hus så de fick klä sin egen gran precis som de ville.  (Måste bara erkänna att deras gran är nog finast)

 Nu vill jag bara önska er alla en riktigt GOD JUL och hoppas att den blir bara så bra som det är möjligt. En Julkram till er alla.

 Min gran med riktiga barr, och lite pynt.     Mina tomtenissors gran som inte luktar gran och                                                                      massor av pynt.