Just nu är mitt huvud så jäkla full av ny information så jag måste sätta mig här och tömma ut lite. Vi har nu installerat Sveriges modernaste och mest teknologiska kassasystem nere på badis. Vi har ju fått utbildningar i några omgångar tidigare, men nu har det blivit 10 timmar igår och 10 timmar idag. Sååå himla roligt, men hjärnan har ju inte blivit yngre precis. Men det finns hjälp. Ska visa en bild på det sen.

 Så tokigt det kan bli då man inte kan svenska språket så bra. Vi hade en tjej hos oss för nåt år sen som skulle arbetsträna och lära sig lite mer svenska. Jag är ju ofta lite slarvig då jag pratar. Som den gången jag bad henne gå in och spola. Då menade ju jag att hon skulle spola inne i duscharna. Men då hon kommer tillbaks så ser hon lite fundersam ut, så jag frågar om det gick bra? Jooo... men varför skulle jag gå runt och spola i alla tolaletter som ingen hade använt? Undrade hon.

Samma tjej ville verkligen lära sig svenska traditioner och bli så svensk som möjligt trots att hon var muslim. Så hon tackade ja då hon blev bjuden på att få fira en svensk jul med julbord osv. Så en dag efter jul då hon var hos oss i kassan så säger hon till en annan tjej: Du har en fläck på båda stjärtarna. Det heter inte stjärtarna utan skinkorna, rättade jag henne. HJÄLP skriker hon. Är det där skinka? Jag som har ätit av det i Julas..... Lovar att hon blev grön i ansiktet.

Måste bara få berätta om en kvinna som kom på en introduktion för första gången igår på gymmet. Då hon fick frågan om vad hon helst vill träna t.ex kondition, muskler eller styrka, så svarar hon. Jag vill bli längre. Instruktören trodde hon hörde fel så hon upprepade frågan. Men får till svar: Jag är ju bara 1.61 och snälla hjälp mig för jag vill bli längre. Ja det blir nog lite svårt att få till ett träningsprogram till henne. Men gissa om vi hade svårt att hålla oss för skratt. Det låter kanske som ett skämt, men det är sant. Även om jag brukar överdriva lite ibland.

Nä nu är det faktiskt helg så ät och svälj. Och kom ihåg att man tränar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

 Här får jag hypnos av en viss Hitchcock, så nu har jag snart en hjärna som en tjugoåring.