Nu råkade jag hamna vid datorn och passar då på att slänga ner några rader. Skall strax ner till badis och göra mitt kvällspass som blir rätt långt då vi har sportlovs disco ikväll. En tradition som är väldigt populärt för de i klass 1-6. Sen ska jag upp med tuppen i morrn för att ta tåget tillsammans med Emelie vårt yngsta barnbarn ner till Uppsala för att hälsa på vårt äldsta barnbarn Linnea. För på Lördag ska vi till Friends rena och kolla på melodifestivalens matineföreställning.  Sen tillbaks till Uppsala där vi så ser den riktiga finalen på TV. En toppen helg har jag alltså framför mig. 

Men en lite för tidig Fredagsfräckis ska jag väl hinna med.

EN KVINNA SKRATTADE OCH PEKADE PÅ ÖLMAGEN  TILL EN GAMMAL TJOCK FARBROR OCH SA:

- ÄR DET FALCON ELLER PRIPPS DÄR INNE?

LITE STÄLLD BLEV HAN MEN SVARADE:

-JAG HAR INGEN ANING, MEN DET FINNS EN KRAN UNDER OM DU VILL SMAKA! 

Vi har den allra finaste vårdagen här idag så nu jäklar får snön  sig en omgång. Så snart så ska jag göra som Ernst Kirchsteigen sa.... Är man avslappnade nog för att sitta och titta på en nyckelpiga en stund så slipper man äta magmedicin till hösten...

       Ha nu en mysig och solig helg. Kramen.

                                          Bildresultat för solig helg