Att ha larm på sin bil är säkert jätte bra, men då ska man parkera den så man hör då larmet går. I går kväll parkerade nån sin bil utanför vår hus, nämligen utanför vårt sovrumsfönster.  Kl 3 i natt började larmet tjuta. Jo, tack för det. Jag råkade vara ledig idag och hade verkligen inte lust att bli väckt då. Men var befann sig  ägaren? Då lovar jag att det inte blev nån positiv liten lapp i min positiva burk. Grrr......

Om jag får barnbarnsbarn så undrar jag om jag kommer att förstå vad de skriver eller säger. De har ju liksom redan nu kommit ett nytt språk. Så det vi pratar och skriver idag dör väl ut så småningom. Kolla här så förstår ni vad jag menar, detta är några sms ord: thx=tack  jk=jag bara skojar  gl=lycka till  cm=ring mig  bs=strunt prat  omg=herre gud. Jag har då lärt mig att cm betyder centimeter och omg betyder omgående.

Eller dessa slangord då de pratar med varandra: bajjan=rumpa,stjärt  chilla=ta det lugnt  cutta=skära nån med kniv  hutta=kasta  hötta=röka. Men ett ord som jag gillar det är cancerpinne=cigarett. Så nu ska jag ta och träna lite så jag kan hänga med då ungdomarna pratar.

Från det ena till det det andra. Visst är det konstigt att i bland gör man saker precis som att nån osynlig bredvid oss uppmanar oss till det. Måste berätta om vad som hände nere på badis i helgen då jag jobbade: Det första jag gjorde då jag kom dit var att gå upp till relaxen för att städa. Jag brukar aldrig gå upp en andra gång då jag väl är klar där uppe för det är ju så jäkla varmt. Men just den här Lördagen så fick jag för mig att jag skulle ta med mig en luktagott spray och gå upp och spruta lite för jag tyckte det luktade lite äckligt där vi har våra lånetofflor. Vad möter mig då jag kommer dit upp? Jo vår badvakt som är nyanställd hade låst ut sig ute på soldäck barfota och i shorts. Jag lovar att det inte är läge för att sola där nu, utan massor av snö och flera minusgrader. Där hade han stått i en kvart. Hur länge skulle han ha fått stå där om inte jag hade kommit på att jag skulle spruta lite rosendoft? Jag säger som min kloka kollega sa: Vem styr våra steg?

Nä nu ska jag ha lite Fredagsmys. Gillar att se Falkenbergsrevyn som visas på 7:an varje kväll den här veckan. Så det får bli det även ikväll. Men först ett STORT TACK för alla fina kommentarer ni skriver. Jag älskar er alla även ni som inte skriver men som jag vet följer min blogg. Ha en fin kväll och helg.