Jag har garderober fulla med kläder, men lika förbaskat så åker mysbyxorna och en stor tröja på då jag kommer innanför dörren hemma. Nån sa att man borde söka till TV såpan Farmen....

Så egentligen så behöver jag just inga kläder för nere på badis har vi ju arbetskläder. Apropå det så har det  hänt en hel del sen jag började jobba på simhallen för 22 år sedan. Då hade vi badtanter vita byxor och tunikor. Vi höll på att skrämma skiten ur många barn som trodde att de hade hamnat på sjukhuset istället för på badhuset. Därför säger jag fortfarande att jag går ronden då jag går in på herr/dam avdelningarna.

Men så en dag då vi kände oss så där lite bleka och gråa tittade vi på varandra och sa: Men herregud! Hur ser vi ut egentligen? Nä nu vill vi ha lite färg. Sagt och gjort vi fick tillåtelse att köpa nya kläder. Det blev randiga tunikor i nån knallig grön färg. Ja ni läste rätt....Nu såg vi plötsligt ut som min mamma gjorde på 60 talet. Då hade man ju städrockar  och alla kvinnor oavsett ålder såg ut att vara 70+

Alltså inget bra köp. Men så kom räddningen. Vi fick göra ett studiebesök på några andra simhallar och ser då att de har ju snygga T-shirts att jobba i. Så de där gröna hemska tunikorna åkte snabbt ner i tvåans förråd. Vi satte oss ner för att diskutera vilken färg vi ville ha. Inte lätt ska jag säga. Smaken är ju som baken....Det slutade med att det blev orange. Nu tror ni nog att personalen på mitt badis är helt färgblinda. Tjaaa kanske det.  Nu hade vi i allafall Hallowen året runt.

Tack och lov så klarade tröjorna inte att tvättas varje dag så efter ett par år så var det dags för nya. Men nu var vi smarta. För alla fick välja vilken färg man ville. Jag valde tre olika Rosa, gult och rött. Hoppas att ni kan se bilden framför er där personalen går runt och ser ut som om de hade vår känslor varje dag. Vi såg ju ut som en blandad Tulpanbukett. Då jag hade min knallgula så ville jag inte stå bredvid Dennis som hade sin blåa tröja. För kunderna började plötsligt nynna på nationalsången. (Vilket inte gillas av alla)

Efter det så har vi tänkt till lite så nu har vi samma färg hela gänget SVART. Så vi har nu gått från vitt till svart. Vad blir det nästa gång tro?

 Här är vänder min kollega Bitte ryggen till. Men visst är vår nya tröja fin......