I går började jag morgonen med ett leende, för då jag läste mitt horoskop i tidningen så stod detta:

                                              

Vilken jäkla tur att jag blev förvarnad, för det är inte kul om kaffet tar slut.

 Men så i morse då jag öppnade tidningen så blev jag lite förbannad istället. Det är detta om att vi skickar Torsken till Kina för att få den filead som retar mig. Här åker våra svenska ungdomar över till Norge för att rensa fisk för att det är brist på enkla jobb som inte kräver så hög utbildning. Men vad gör vi då? Jo höjer arbetsgivaravgiften för ungdomar.......Men HALLÅ! Visst är det väl jäkligt sjukt att vi skickar fisken till Kina för att få den rensad och våra ungdomar åker till Norge för att få rensa fisk för att det finns inga jobb i Sverige.......Ja, ja jag vet att det finns ett parti  som alltid och förblir det största! De missnöjdas.

– Och vad har du tänkt dig för yrke? frågade yrkesvägledaren eleven i nionde klassen.
– Jag vet inte riktigt, svarade han, jag ändrar mig hela tiden.
– Bra, då har du två yrken att välja på, antingen kan du bli politiker eller också någonting inom väderlekstjänsten.

I mitt förra inlägg så undrade jag om det var nån som kunde gissa vem som lämnat sitt fotavtryck på torget i Borgholm. Jag tyckte ju att jag var skitsmart för det var ju " Foppa" Peter Forsberg. Som ni ser så har han inte så stora fötter eller så är det jag som har stora....

  

Nu har jag en liten fundering som jag  framförallt bollar till er som bor i Skåne. Vad har ni dessa badhytter till?  Det var hundratals efter stranden i Ystad. Vissa riktigt fina och pyntade med blommor. Men vad är vitsen förutom att man kan gå undan och byta om i sin egen lilla hytt? Tycker att det var väldigt gulligt och pittoreskt tro inget annat, men gäller inte strandskyddet? Kan man bara köpa sig en plätt och sätt upp en liten hytt?

 

Nä nu kallar plikten. Ha en bra dag, för även om den börjar dåligt så kan den sluta hur bra som helst...bara inte kaffet tar slut.