Jamen då fortsätter vi då......

Vi sov trots allt gott den natten för polisen åkte runt vårt hotell med bil och patrullerade med pistoler i hölstret hela natten. Låter som att jag fantiserar ihop det hela, men vi såg då de bar ut offret. Och dessutom hur arg och chockad hans vän var, om han nu var det. Han bodde iallafall i samma lägenhet .Vi kallade honom för mannen i vitt. Han gick runt med en käpp och skrek, senare så hämtade han en hund som han hade med sig. En läskig typ. Nog om detta nu.

Vi skulle kliva upp tidigt på morgonen för att åka ner till Miami och som tur var så ringde de och sa att min väska skulle komma med ett tidigt flyg på morgonen efter. Så två dygn var den  borta. Undrar just vart den varit eller hur långt den har fått rest runt.

Miami beach var väl ungefär som jag hade tänkt mig, en lång strand med massor av badvaktstorn där det satt en och annan snygging. Kunde nästan se hur Don Johnsson med fler åkte runt på gatorna i Miami i deckaren "Miami Vice" på 80 talet. Kändes häftigt att vara där, detta har man ju sett på TV så ofta. Åter en dag med varm och fuktig luft.

Senare på kvällen då vi var tillbaks i lägenheten så bestämde vi oss för att se en riktig NHL match i verkligheten. Så det blev en match mellan N.Y Islanders och Miami Panthers i BB & T Center. Jätte kul att se vilket jäkla jippo det är runt dessa matcher.

En ny dag med betydligt svalare luft. Så det blev en utflykt till Evergreens. I dessa sumpmarker finns det ca 1 miljon alligatorer. Nu är de ju rätt ofarliga för människan, men vi ville verkligen se en på nära håll. Så vi tog en guidad tur med en sån där träskbåt som man bara sett på bild tidigare. Killen som var med på båten var en jäkel på att prata. Jag tror att han inte behövde andas. Men intressant att lyssna på. Han visade oss spindlar som var dögiftiga och som levde i dessa maskrosor och maskar som smakade som gurka. Huga!!! Båten körde nå fruktansvärt fort in i vassen och alla maskrosorna och där låg plötsligt den första av många alligatorer. Det kändes lite läskigt att ha den så nära inpå sig måste jag säga. Nu visade det sig att vi skulle få se flera under vår vistelse i Florida.

Då vi kom tillbaks så blev det en tur till den enorma Gallerian igen. Vi hade ju  knappt hunnit med en fjärde del av allt. Vi stöp i säng och morgonen efter så skulle vi lämna Fort Laurdale för att åka Vidare till bl.a Orlando.

Fortsättning följer......

Nu närmar vi oss Miami.

  

En av de roligare badvaktstornen

 Känner ni igen bilen? Likadana som åkte på stranden i serien Baywatch.

 Ett glädjeskutt som vanligt. Men...L. och jag kan ju inte ens gå i takt så det är ju omöjligt att göra ett hopp samtidigt. Men visst blev jag imponerad då jag såg ur högt han kunde hoppa.

   Den häftiga träskbåten.

 Mannen som inte behövde andas.


Här har vi "Bubba "Alligatorn.

  Även vackra fåglar fanns det i träsket

Här är en till.

NHL matchen vi såg på kvällen

 

Denna underbara bil som skulle ta oss vidare på vårt äventyr mot Orlando.