Plötsligt en morgon då jag vaknade så hade jag 5.2 miljoner på mitt konto.........Tyvärr så är det bara sånt man läser om i reklamen. Men om det nu hade varit sant så hade jag tagit tjänstledigt ett år minst och så skulle jag bara försöka hinna ikapp mig själv och tiden. Vad är det som händer??? Jag tror att det är nån liten fuling som stjäl tiden av oss. Har ju inte suttit vid datorn nåt på en vecka minst. Detta är ju katastrof:)

Ja men vad har jag då gjort? Vet inte! Bara sånt som man brukar göra. Självklart händer det ju massa saker hela tiden. Måste börja skriva små lappar så jag inte hinner glömma bort eller så får jag blogga, det är ju faktiskt min dagbok. Så nu ska jag schema lägga en tid för bloggning. Om inte varje dag så ett par gånger i veckan.  

En rolig sak är att L. har fått jobb. Härligt. Även om det inte har gått nån nöd på oss ekonomiskt så är det ju så viktigt att ha ett jobb att få gå till att få känna sig behövd. Så nu får jag väl plötsligt en ny gubbe här hemma.

Nere på badis är det mycket surr, de ska ju bygga ett hotell alldeles intill vårt fina badhus. 13 våningar högt. Var på ett informationsmöte i går. Då jag gick dit var jag så negativ, men då jag gick ut genom dörren så hade de lyckats få mig att ändra uppfattning. Men det är ju inget som sker över en natt. Det är många som ska säga sitt innan detta är klart.

Nu ska jag ner till badis och höra vad alla kunderna säger om att det ska byggas på detta fina grömområde. Lär bli det stora samtals ämnet ett tag. Men först upp till mor och göra en rundsmörjning på henne, hon har fått en massa utslag som måste skötas om. Sen åker vi till Uppsala för att fira vårt barnbarn Linnea som fyllt 12 år. Så nu blir det ingen dator på ett tag igen. Ha en fin helg ni som tittar in hos mig. Blev så glad då jag såg några som hade skrivit att ni saknat mig. Sånt värmer. Kramen.

 Så är det tänkt att hotellet ska se ut. Till höger vårt fina badhus.                                  

Så här ser det ut idag utan hotell. Man ska väl inte vara rädd för förändringar. Men är det rätt plats?