Stenåldern tog inte slut för att vi fick slut på sten - Om du tror att du är för liten för att göra en skillnad, försök sova med en mygga. Det är två av alla nya saker jag lärt mig den här veckan. 

Kommunen bjuder alla sina anställda på en hel vecka laddat med bl.a föreläsningar. Det är "medarbetarveckan" som avslutas med en fest för alla på Fredagskväll. Så jag har passat på att gå på så mycket jag kan. Så nu har man lärt sig en massa nytt och en hel del "det visste jag redan" Men så bra att bli påmind om. Det har varit toppen bra förutom den som var nu idag.  Måste erkänna att jag smet ifrån den efter halvlek.....

Då jag nu gick på min fritid så kände jag att det var lite okej. Eller var det fult gjort? Men då det stod i reklamen att denne Jan Holmgards föreläsning skulle ta med oss på en vindlande resa genom maktens hemligheter. Han är fil dr i litteratur vetenskap och filosof....Det var nog det sista ordet där som lockade mig. Då en filosof är en som med disciplin kritiskt studerar de mest grundläggande frågorna och har en kärlek till visdom så kände jag att jag är nog lik honom, en filosof helt enkelt. Fast lite modernare då jag använder googel.

Nu var det så att efter bara en kvart så tappad jag liksom minnet. Det var som allt bara blev tyst och jag minns ingenting. Men vaknade så till liv av något oljud. Där låg jag så sött och sov mot min kollegas axel och hon i sin tur hade huvudet bakåt med halvöppen mun och några konstiga ljud kom från henne. Det var detta som väckt mig. Så hör jag föreläsaren på scenen säga: Nu tar vi en bensträckare.....

Vi tittade på varandra och nickade samförstått. Detta var nog inget för oss två vanliga badtanter. Han talade liksom inte samma språk helt enkelt. Fattade inte ett jota.

Men på festen ska vi hålla oss vaken. 

Kramas hur mycket ni vill, det är fortfarande skattefritt, men kramar känns inte lika bra på datorn. Eller hur?